Ceca progovorila o svojoj bolesti

Folk diva je otkrila da je seksepilnog manekena pronašao njen tim, a da joj se Florijan dopao čim su se upoznali.

Zabava 03.06.2017 | 22:57
Ceca progovorila o svojoj bolesti
- Ja mislim da je on svačiji tip muškarca, izuzetno lepo izgleda i atraktivan je. Ima fenomenalno telo i lep je momak. Retko se nađe da bude i lep i zgodan, što bismo mi žene rekle - savršen. Florijana je pronašao moj tim, ništa što se dosad nije dešavalo, sjajno smo sarađivali, bilo je zabavno, poklapaju nam se energije - otkriva Ceca, koja je scene za ekranizaciju ove pesme snimala u Crnoj Gori, a režiju spota potpisuje “Toxic studio”.

Pevačica nam je otkrila da joj nije bilo teško da glumi, iako su snimanja trajala po nekoliko sati.

- Nije mi bilo teško da glumim, što bi mi bilo teško?! Moj posao je usko vezan za glumu, a već imam iskustva i kroz “Koštanu”. Šalu na stranu, nema tu velikih scena, ali je bilo zadovoljstvo raditi s njim - ističe folk diva.

Ono što su svi primetili kada se na promociji pojavila u pripijenoj beloj haljini je to da izgleda fantastično.

- Hoćete da kažete da sam bila debela? - kroz smeh nam je dobacila Ceca i istakla da nije smršala toliko koliko nam se čini.

Posle 40. godine telo se samo po sebi zateže, uteže, pa sve bude gde treba i kako treba. Pazim šta jedem, pijem mnogo vode i aktivna sam fizički. Jedan moj koncert je kao da radim svaki dan trening u teretani. Nikad se nisam hranila nezdravo.

Ja sam inače mesojed, volim meso i salate, ne volim testa i sve što goji. Ne volim slatko. I sva četiri posta tokom godine postim i jedem ribu. Sve je to uticalo da se moje telo sredi - otkriva Ražnatovićeva i dodaje da na njen odličan izgled utiče i činjenica da je pobedila sve zdravstvene probleme sa kojima se borila poslednje dve godine.

Imala sam zdravstveni problem. Poslednje dve godine sam kuburila sa zdravljem, ali ništa strašno, sve se to sredilo, sad je sve ok - priča nam Ceca i objašnjava u čemu je bio problem.

- Zadržavala mi se voda u organizmu i imala sam usporen metabolizam, ali, ipak, ništa to nije bilo toliko strašno, ništa što se i drugim ljudima ne dešava. Najvažnije je da se sad sve sredilo - nasmejano govori folk diva, koja se, kako kaže, i pored problema, nije plašila.

Zaista nisam, prosto, nije to bilo ništa ozbiljno. Nisam ja imala nikakve tegobe. To je jednostavno nešto što se desi u životu - kaže Ceca.

Na kraju, Ražnatovićeva nam je otkrila i da li je roditelji teraju da se ponovo uda.

- Mene roditelji da teraju da se udam?! Ma, neka se ženi i udaje ko hoće, ja sam svoj čovek. Taman posla da me sa 44 godine mama i tata teraju na udaju - kroz smeh završava Ceca, koja nastavlja sa poslovnim poduhvatima, a prvi sledeći koncert očekuje je već 10. juna u Nišu.

(Alo)

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Tajo

04.06.2017 07:06

Jadan Florijan sta on Bogu zgresi pa ima posla sa ovom zlibom?

ODGOVORITE
Name

re

04.06.2017 10:10

Ima para, ko zna

Name

probisvjet

05.06.2017 08:18

E moji luzeri. sve što valja za vas je nepodnošljivo. SVOJE NEDOSTATKE SAKRIVATE NAPADAJUĆI DRUGE. Kad ustanete razmislite da li ste ikad išta u životu uradili kako treba.

Name

Botonizovana

05.06.2017 20:12

Puna je plastike. Od grudi, zadnjice, lica, itd. Zao mi je, ali nije moj tip. Puno je vjestacka. Dzaba joj pare kad joj je glava prazna. Nije mi samo jasno odakle joj toliki sledbenici. Primitivizam, tipican balkanski.

Name

pevaljka

04.06.2017 09:04

Ona je turbo folk "diva"

ODGOVORITE
Name

Petar strašni

05.06.2017 09:43

On je gore lijep , dole konj!

Name

Danijel

04.06.2017 17:08

Mislim da je njena bolest nimfomanija.

ODGOVORITE
Name

Dr.

05.06.2017 09:52

vjerovao ili ne dijagnoza je tacna. I to jeste najveci razlog zasto se nije udala.

Name

nnn

05.06.2017 15:02

Ona mijenja momke redovno!

Name

student

05.06.2017 16:46

Nimfomanka!!!!!

ODGOVORITE
Name

Hahaha

06.06.2017 05:18

Kakvi ste vi svi bolesnici, ne prastete uspjeh bilo kome i borite se sami sa sobom. Tipicni luzeri ovih prostora koji zive u svom cemeru i jadu. Mali jadnici. Ceca je vrh sto se pjesme tice, pa makar mi bili balkanski primitivci do koske. Zivjeli vi nama luzercici nasi svjetski, pored vas je covjek uvijek nasmijan. Toliko!

ODGOVORITE
Name

Hihihi

06.06.2017 09:36

Ako je tebi Ceca vrh sto se pjesme tice ti onda imas ozbiljnih problema sa sluhom.

Name

hercegovac

06.06.2017 11:02

I ne samo sa sluhom nego i sa onim između ušiju

Name

RS

06.06.2017 21:15

Milioni obozavatelja govore ko je ovdje u pravu, Ceca je bas diva nasih prostora. Mozete je voliti ili mrziti jer mrzite sami sebe, ali podaci u svakom pogledu o njoj su pokazatelj svega. Zato guslasi psssst. Bravo hahaha za komentar, kukala im majka.

ODGOVORITE