EHF Liga šampiona: Dominacija igrača PSŽ-a!

Evropska rukometna federacija (EHF) odabrala je najbolju sedmorku ovosezonskog izdanja Lige šampiona za rukometaše, kao i najboljeg defanzivca, trenera i mladog igrača.

Ostali sportovi 04.06.2017 | 17:30
EHF Liga šampiona: Dominacija igrača PSŽ-a!
Evropska rukometna federacija (EHF) odabrala je najbolji tim ovosezonskog izdanja Lige šampiona za rukometaše, kao i najboljeg defanzivca, trenera i mladog igrača.

Među sedam najboljih igrača su čak trojica iz Pari Sen-Žermena, a to su Uve Genšajmer, Nikola Karabatić i Mikel Hansen.

Najbolja sedmorka Lige šampiona izgleda ovako: Gonzalo Perez de Vargas (golman, Barselona), Genšajmer (levo krilo, PSŽ), Hansen (levi bek, PSŽ), Karabatić (srednji bek, PSŽ), Aleks Dušebajev (desni bek, Vardar), Viktor Tomas (desno krilo, Barselona) i Ludovik Fabregas (pivot, Monpelje).

Dominacija igrača PSŽ evidentna je i u ostalim kategorijama. Tako je najbolji defanzivac Luka Karabatić, a mladi igrač Nedim Remili, obojica iz kluba iz Pariza.

Za najboljeg trenera ovosezonskog izdanja Lige šampiona proglašen je Španac Raul Gonzalez, koji sedi na klupi skopskog Vardara.

Zanimljivo, od četiri učesnika Fajnal fora Lige šampiona, jedino mađarski Vesprem nema niti jednog predstavnika ni u jednoj od četiri kategorije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar