Ceca tuži Jelenu Karleušu

Ceca i Karleuša ponovo će se sresti na sudu, a advokatski tim folk zvezde je navodno pripremio tužbi protiv Jelene Karleuše.

Zabava 01.06.2017 | 21:01
Ceca tuži Jelenu Karleušu
Ceca Ražnatović odlučila je da tuži Jelenu Karleušu zbog nedavnih njenih izjava. Da podsjetimo, sve je krenulo kada je Karleuša rekla da je Ceca navodno kriva za smrt Zorana Davidovića Ćande, zbog čega je folk zvezda najavila da će je tužiti.

Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima, jer sve ovo više nema ljudskog smisla. Primorana sam da zaštitim kako sebe, tako i svoju porodicu, jer su svi na udaru, a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko vještačenje, jer ne verujem da normalan čovek može izgovoriti takve stvari – rekla je Ceca za “Blic”.

Karleuša se vrlo brzo oglasila na Tviteru s novim prjetnjama.

Poslije ove Karleušine poruke Ceca je rekla da će je prijaviti zbog prijetnji. Kako piše “Alo”, advokatski tim folk zvijezde sačinio je tužbu, a navodno će Ceca od Karleuše tražiti čak 700.000 dinara.

Da podsjetimo, Karleuša je povodom novog okršaja govorila za Telegraf.

– Moj jedini komentar neka bude na svako pitanje o Svetlani Ražnatović: “Marš na poligraf”! – izjavila je Jelena Karleuša.

(Telegraf)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

RAJNA

02.06.2017 03:33

Gdje si Bože, dve palstičarke se tuže i to senzacija , obe žene bivših kriminalaca,umrlih na pločniku, obe žene niskog morala, da nekažem nešto drugo i obe hodaju zemljom i truju ovo malo dobrih djevojaka koje u takvim kao što su one vide idola. Ljepota tijela i ljepota duše se plastikom ne može uljepšati , al sad je tako i biće sve dok svijet ne izađe iz zone sumraka u kojem se trenutno nalazi.Ovo su službenice zone, ping pong loptice pune plastične piljevine.

ODGOVORITE
Name

grrrrrrr

03.06.2017 14:25

Auuuuu Rajna koliko ti mrzis sebe i druge, pa to je neverovatno. Za razliku od Jelene, Ceca je prava muzicka zvezda, a ti taj tvoj plasticni mozak zameni negde.

Name

Ma

02.06.2017 04:54

Hoce Ceca Karleusu da upeca, ali Karleusa u to i ne usa...

ODGOVORITE