Skoplje: Pucano na ministra

Na ministra za zdravlje Makedonije Nikolu Todorova pucano je danas ispred zgrade Ministarstva za zdravlje u centru Skoplja, gdje je pošao da preda dužnost novom ministru Arbenu Taravariju.

Region 01.06.2017 | 14:25
Skoplje: Pucano na ministra
Mediji navode da napadač nije uspio da ga pogodi, iako je ispalio tri metka iz pištolja u pravcu Todorova.

Napad se dogodio kada se Todorov prilikom ulaska u Ministarstvo na stepenicama pozdravljao sa snimateljima, koji su čekali da uđu kako bi snimili primopredaju.

Tada je napadač izvadio pištolj i počeo da puca, nakon čega je intervenisalo obezbjeđenje Ministarstva koje je onemogućilo napadača i savladalo ga.

Policija je potvrdila da je u 12.05 "fizički napadnut uz upotrebu vatrenog oružja" bivši ministar i funkcioner VMRO-DPMNE ispred zgrade Ministarstva za zdravlje u centru Skoplja.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Hm

01.06.2017 12:44

Da ga je htio upucati, upucao bi ga. U svakom slucaju, dugo toplo ljeto u Makedoniji je vrlo vjerovatno. Hocemo li se mi opet oprziti, ostaje da se vidi. Pare svasta rade, cuda cine, pogotovo kad govna imaju zivotnu sansu da ih se docepaju.

ODGOVORITE
Name

cole

01.06.2017 12:57

Kod nas su se već dočepala , šta mi da radimo .

Name

re Hm

01.06.2017 13:16

Ne lupetaj gutacu Srninih, Sputnjikovih i vijesti ostalih propagandnih tzv medija, nikakve veze ovo nema sa visokom politikom. Na ovog Gruevskovog bivseg ministra pucao je djed djevojcice koja je umrla cekajuci da ministarstvo zdravlja odobri sredstva za njeno lijecenje u inostranstvu, djevojcica je preminula dan nakon konacnog odobravanja sredstava od strane makedonskih "patriJota" istih onih koji su pokrali milijarde eura za deset godina vladavine u koaliciji sa istim ovim Albancima koje sada optuzuju za Veliku Albaniju i ostale gluposti. Procitaj malo pa istrazi kad vec imas mogucnosti, ne znati nije sramota, sramota je ne htjeti nauciti i ne pitati!

Name

Aco

01.06.2017 13:23

Samo da se ne zarati dok se ne vratim iz Grcke.

Name

Trebinje

01.06.2017 13:47

Ko ih ****, trazili su pakt sa djavolom, evo im rezultata, gorite u paklu rata u kakvom ste nas ostavili 1991 i 1998 !!!

ODGOVORITE