Razvode se Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović?

Posle samo godinu dana otkako je uplovila u brak sa bivšim košarkašem Vladimirom Radmanovićem, srpska voditeljka Marija Kilibarda je, po svemu sudeći, odučila da podnese zahtev za razvod braka.

Zabava 01.06.2017 | 09:19
Razvode se Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović?
Kako je ispričao izvor blizak paru, već duže vreme u njihovom odnosu ne cvetaju ruže.

- Bilo je sve super posle venčanja, zajedno su uživali, putovali... Ali, vremenom su se udaljili, prošlo ih je sve. Svako se posvetio svojim obavezama, zbog čega su se udaljili i ugasilo se "ono nešto" što je postojalo između njih. Baš su se udaljili, počeli su da se razilaze u razmišljanjima, planovima za budućnost i pogledu na svet generalno, pa su odlučili da se raziđu i svako nastavi svojim putem - otkrio je izvor portala Pink.rs.

- Hteli su njihovoj ljubavi da daju još jednu šansu, pa su otputovali uoči 1. maja u Jordan, gde su proveli nekoliko dana. Po slikama na Instagramu svi su mislili da Marija tamo uživa, ali kada su se vratili shvatili su da to više nije to i da je najbolje da se razdvoje. Ona se pre nekoliko dana iselila iz njegove kuće u Starim Banovcima, više ne živi sa njim - naveo je izvor blizak Radmanovićima.

Podsetimo, Marija i Vladimir počeli su da se zabavljaju 2014. godine, a onda je usledio raskid. Početkom 2015. godine obnovili su romansu, a na ludi kamen stali su 19. juna 2016. godine, kada je organizovana intimna proslava na Radmanovićevom salašu u Starim Banovcima.

Novosti
foto:internet

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

RAJNA

01.06.2017 12:34

Ovako reaguje svaka sponzoruša kad joj zavrnu česmu. Dok kaplje dotle i voli , ovakva žena voli samo sebe i lovu.

ODGOVORITE
Name

re rajna

01.06.2017 14:16

Ne znas ti radmanovice raspitaj se malo,pa onda pisi.

Name

Zeka

02.06.2017 17:01

Radmanovici su super!Marija i njena majka su za komentarisanje.Iver ne pada dalje od klade.