Za rođendan nova Čolina pjesma

Nova pjesma i spot "Mala", Zdravka Čolića, premijerno je predstavljena na zvaničnom YouTube kanalu pjevača.

Zabava 30.05.2017 | 18:19
Za rođendan nova Čolina pjesma
Tekst i muziku pesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga , aranžman Nikša Bratoš, a režiju je kao i u nekoliko predhodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetnje pjesme dočara kroz jednu romanticnu i zavodljivu filmsku priču.

Zajedno sa ekipom saradnika, Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa skoro 30 snimajućih sati. Od kotorske opštine do Bara, preko Skadarskog jezera, na 6 različitih lokacija, snimljeni su čari i ljepota starih primorskih ulica i zdanja koje do sada nisu viđene u muzičkim spotovima.

- Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni a ovo je prva pjesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima, tekst i muziku pisao je Bajaga a Nikša Bratoš je uradio aranžzman - rekao je Čolić.



(Informer)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Meho

30.05.2017 17:41

Zdravko, ne ljuti se ali sad mi godi Stara ljubav i M. Puzic. Topao pozdrav!

ODGOVORITE
Name

cups

30.05.2017 22:22

Dobra pjesma

ODGOVORITE
Name

gagiligoca

31.05.2017 18:26

Srećan rodjendan mom favoritu evo već 40.ak godina, hvala za novu pesmu. Idemo dalje ... meni se svidja!

ODGOVORITE