Marija Šerifović neutješna

Marija Šerifović potpuno je slomljena otkako je uginuo njen ljubimac Robi.

Zabava 29.05.2017 | 23:05
Marija Šerifović neutješna
Marija Šerifović upala je u veliku emotivnu krizu nakon što je njen pas, engleski buldog Robi, uginuo, pa je u suzama došla na audiciju za nove „Zvezde Granda“.

Članica žirija popularnog muzičkog takmičenja pojavila se u subotu na izboru takmičara nove sezone sva otečena u licu i s naočarima za sunce koje nije skidala.

- Svi su se iznenadili kad su Mariju ugledali u studiju. Prvo, niko nije očekivao da će doći. I Popović je bio u čudu kad ju je video, ali nije odmah skapirao šta se desilo, pa ju je kroz smijeh upitao zašto je došla. Ona je drhtavim glasom rekla: „Jao, Sale, ne mogu da budem sama. Moram da se družim s ljudima, da ne raznišljam o Robiju. Mnogo mi je teško, ne znam šta ću sa sobom. Neka me ovdje s vama, možda će mi lakše biti.“ Svi smo ućutali, a ona je sjela i nijemo slušala i posmatrala kandidate. Ništa nije pričala, samo bi uzdisala i povremeno brisala suze - kaže sagovornik Kurira.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

BB

30.05.2017 06:09

Strašno.

ODGOVORITE
Name

Nb

30.05.2017 06:14

Zalosno nekad ti SE smuci kad vidis ove mlade dame umjesto da vodaju djecu za ruku sjede po parkovima i maze SE i lizu SA psima bolestan svijet

ODGOVORITE
Name

Role

30.05.2017 06:16

Od ovakvih nikad zene i domacice

ODGOVORITE
Name

petar strasni

30.05.2017 08:01

Vrlo bitan Marijin ljubimac. Ima te li vi šta pametnije da napišete ,ne mučite narod Marijom i njenim ljubimcima.

ODGOVORITE