Sačuvajte ovo: 10 najboljih Totijevih golova!

Verujemo da ljudima iz Rome nije bilo lako da od 307 izaberu samo deset, ali. . . Svaki sekund je dragocen.  Najbolji golovi Frančeska Totija: Prinče, mora li stalno taj lob? Roma objavila još jedan spektakularan video. . .  On je VELIKA faca! Frančesko Toti je "princ Rima" i njegov današnji oproštaj je najveći događaj u Italiji i šire.

Fudbal 28.05.2017 | 14:45
Sačuvajte ovo: 10 najboljih Totijevih golova!
Frančesko Toti, koji je debitovao za prvi tim Rome 28. marta 1993. godine u Breši, kod legendarnog srpskog trenera Vujadina Boškova.

"Princ Rima" i jedan od najvećih italijanskih fudbalera svih vremena, uveliko u 41. godini, u nedelju u 18 časova poslednji put nosiće bordo-narandžasti dres, jedini koji je karijeri nosio pored "azurnog" reprezentacije Italije.

Meč sa Đenovom u poslednjem, 38. kolu Serije A, biće ujedno poslednji Totijev nastup u veličanstvenoj fudbalskoj tokom koje je odigrao 875 mečeva za "vučicu" i postigao 307 golova, odnosno devet pogodaka na 58 utakmica za nacionalni tim svoje zemlje.

Ispraćajući u nezaborav najboljeg i najpopularnijeg fudbalera kojeg je imala, Roma je ove subote napravila odabir od deset najlepših Totijevih golova.

Verujemo da ovo nije bio nimalo lak posao...



Legendarni Frančesko Toti sutra igra poslednju utakmicu u dresu Rome. Veliki dan za Rim i Vučicu koja je kompletnu sedmicu posvetila najboljem igraču svih vremena.

Toti je debitovao za rimski klub 1993.godine i postigao bezbroj spektakularnih golova. Rimski klub napravio je kompliciju Totijevih majstorija...

Realno, teško je opisati deset najboljih golova Frančeska Totija u dresu Rome. Bilo je tu i onih posle driblinga, i posle gromovitih šuteva... Ali najviše posle hiruških preciznih lob udaraca. Gledajte i uživajte...

Frančesko Toti danas će reći zbogom fudbalu. Fudbalska ikona će protiv Đenove odigrati poslednji meč za Romu, klub u kojem je proveo celu karijeru.

Rimljani ga smatraju legendom, a najbolji podatak koliko je Toti veliki i poštovan je današnje izdanje rimskog dnevnika "Il Tempo" ("Vreme"). Taj list je prvi put u 73 godine postojanja promenio logo u čast Frančeska Totija.

U vrhu strane umesto "Il Tempo", stoji "Il Tempo di Totti".

"Princ Rima" je to zaslužio.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar