Stoja planira da izgubi bar 10 kg

Folk pevačica Stoja Novaković je uspela da smrša nekoliko kilograma, ali, kako kaže, neće se na tome zaustaviti. Stoja, kako otkriva Alo, planira da izgubi bar deset kilograma i u toj borbi joj osim dijeta i treninga pomaže i suprug Igor Jovanović.

Zabava 25.05.2017 | 08:59
Stoja planira da izgubi bar 10 kg
Pevačica potvrđuje tezu da se suvišni kulogrami najbolje skidaju aktivnostima u spavaćoj sobi.

- Ima istine u tome da se mršavi pomoću seksa. Nemam ništa protiv jer znojenje u krevetu je fizička aktivnost. Sve je bolje u krevetu, pa i skidanje kilograma - kaže Stoja uz osmjeh i dodaje da je proteklih dana na rigoroznoj dijeti, koju ne preporučuje drugim ženama:

- Savjetujem žene da se ne služe mojim metodama za mršavljenje, pošto ja ne jedem ništa. Nemam vremena da jedem. Kad se budem rešila obaveza koje imam u ovom periodu, sigurno ću ponovo početi i da treniram. Krećem i na plivanje, to me baš opušta - otkriva pjevačica u razgovoru za „Alo!”.



S vremena na vreme Novakovićeva vodi borbu sa perverznim obožavaocima, koji joj u privantim porukama na društvenim mrežama šalju nage fotografije, ali i neke vulgarne poruke. Pjevačica bez zadrške umije da obajvi takve fotografije i poruke da bi ih pred svijetom osramotila i nastaviće to da radi.

Ne dešava se to samo meni. To se događa svim ljudima koji se bave javnim poslom. I glumcima, i pjevačima i voditeljima... Šalju gole slike, ali ja sam se lijepo organizovala, pa ja sve to lijepo objavim da vidi cio svijet, a ne samo ja. Da se pohvalim kad već šalju. (smeh) Ja ovo današnje vrijeme stvarno ne razumijem, ali ako je njima lijepo da šalju, slobodno, momci, šaljite slike svog nagog tela, pa ćete biti objavljeni da vas cio svijet vidi - zapretila je folkerka, koja je nedavno tako razotkrila čovjeka koji ima ženu i djecu, a njoj šalje vulgarnosti.

(BN/Alo)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Robin Hood

25.05.2017 07:35

informacija vredna paznje, nema sta.

ODGOVORITE
Name

Лија

25.05.2017 07:36

Прво мора изгубити невиност.....

ODGOVORITE
Name

re Lijo

25.05.2017 16:52

Davno je to puklo sta ti mislis jeli ili nije nevina

Name

Mujo

25.05.2017 08:11

ciganska posla prvo se nakrkala dzabane a sad nista ne jede.

ODGOVORITE
Name

Dzabane i Cigani

25.05.2017 09:18

Ona valjda prvo nastupa pa onda jede - ako jede jer tesko je uslikati nekog poznatog da jede, a zivimo u doba kad sve zavrsi na Internetu. Koliko ce da oslabi to malo koga zanima. Profesionalno, s mrsavljenjem glas gubi na dubini te su zato maltene svi operski pjevaci debeli. Ja kao 1/4 Ciganke sam dzaba pojela samo iz paketa Crvenog Krsta u 1993. koje je direktor lokalnog Crvenog Krsta Milod djelio po principu jedan tebi, a dva meni. sO Prokuplje.

Name

cups

25.05.2017 10:32

Kad ja izgubim 40 kg.

ODGOVORITE
Name

sutlija

25.05.2017 11:29

Ako seks skida kile slabo radis na tome.

ODGOVORITE
Name

Raspad Sistema

25.05.2017 15:42

Predpostavljam da ce dok je na dijeti da zavrsi jedno dva-tri fakulteta,onako da joj ne bude dosadno.

ODGOVORITE