Zdravlje glumca izuzetno loše

Glumac Ljubiša Samardžić je već nekoliko dana u bolnici, a njegovo zdravstveno stanje je ponovo izuzetno loše, saznaje “Blic”.

Srbija 24.05.2017 | 21:02
Zdravlje glumca izuzetno loše
Ljubiša Samardžić je u decembru imao tešku operaciju mozga, a kako saznajemo trenutno je u Kliničkom centru Srbije, na Odeljenju hematologije i lekari se bore za njegov život.
"Ja sam doputovala sinoć, tako me je sve to zateklo. Naravno, želim mu brz oporavak", kaže za “Blic” glumica Neda Arnerić, koja je sa Ljubišom Samardžićem igrala u više filmova i serija.

"Ljubiša Samardžić je u izuzetno kritičnom stanju, ugrožen mu je život i lekari čine sve što je u njihovoj moći - ispričao je za “Blic” dobro obavešten izvor.

"Ne znam ništa o tome, pa ne mogu ništa ni da vam kažem. Prosto ne znam... Žao mi je ako je tako, ali ne znam ništa o tome", rekla je za “Blic” glumica Gorica Popović kada smo joj rekli da je njen kolega ponovo u teškom stanju.

U decembru, kada je legendarni Smoki bio na operaciji, lekari su imali optimistične prognoze, a tri meseca kasnije spekulisalo se da se glumac zbog glavobolja, vrtoglavica i mučnina nakratko vratio u bolnicu.

Ipak, ova glumačka legenda se u martu u pratnji supruge Mire pojavio na beogradskom Festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma, gde je prikazan njegov film “Panta rei”. Tokom svečanosti otvaranja, iz prvog reda, nasmejano se obratio publici, što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom. Tada je rekao:

"Nemam reči. Uzbuđen sam. Ovaj moj dokumentarni film je pao u vreme kada me zdravlje ne služi, ali u svakom slučaju - idemo dalje. Ponosan sam što ste organizovali tako dobru manifestaciju koja će živeti duže nego ja, logično. Dosta se toga u ovom prostoru izmenilo. To me i dira i pospešuje. Drago mi je što će na programu biti i filmovi stvaralaca iz republika bivše Jugoslavije.

Čuvenog Ljubišu Samardžića tada ni teška bolest nije zadržala da se sretne s prijateljima i filmofilima i da ponovo sedne u bioskopsku salu.

(Blic.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar