Počeli pregovori Partizana i Leonarda!

Ostanak bar do kraja leta je želja crno-belih.

Fudbal 25.05.2017 | 00:00
Počeli pregovori Partizana i Leonarda!
Na jednoj strani Leonardo da Silva Soza. Na drugoj uprava Partizana.

U Humskoj ulici danas su počeli pregovori rukovodstva crno-belih i ofanzivnog veziste o tome da li postoji mogućnosti - i pod kojim uslovima - da Brazilac ostane u taboru novog prvaka Srbije. Plan čelnika Parnog valjka je da zadrže strelca 24 gola makar do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, međutim, posle sezone u kojoj je eksplodirao jasno je da takvu ideju nije lako realizovati.

Pre svega iz razloga što u ugovoru ima izlaznu klauzulu postavljenu na 2.500.0000 evra, što znači da ko plati pomenuti novac može da ga vodi. S druge strane, interes Partizana je da sa baš sa 24-godišnjim krilom napadne plasman u elitni kup. Tako nešto jeLeonardu, malo iza 14 časova, predočio Miloš Vazura, generlani direktor crno-belih. Sastanak je završen u prijeteljskom tonu, ali bez konkretnih zakjučaka, jer je Leo zatražio malo vremena da razmisli o daljim koracima u karijeri. Plus, pred ekipom Marka Nikolićaje finale Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom (subota, 18.00), pa fudbaler želi da se posveti zadatku da osvoji duplu krunu.

Tek posle toga mogu se očekivati konkretnije informacije, jer u ovom trenutku ni ljudi iz kluba, ni sam igrač ne žele da se javno oglašavaju ili procenjuju kakve su šanse da jedan od nosilaca igre ostane do kraja leta. Iako je to bio načelan plan i sa njim i sa Evertonom Luizom, predstavljen još zimus.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar