Nožem krenuo na kraljicu

Ispred Bakingemske palate danas je uhapšen muškarac naoružan nožem, prenose britanski tabloidi.

Svijet 24.05.2017 | 13:51
Nožem krenuo na kraljicu
Hapšenje se dogodilo nekoliko trenutaka prije nego što je kraljica Elizabeta Druga prošla tim putem, odnosno kako piše "Miror", 30 sekundi ranije.

Britanski "Telegraf" piše da Skotland jard vjeruje da incident nema veze sa terorističkim napadom koji se u ponedjeljak uveče dogodio u Mančesteru.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Epidemija

24.05.2017 12:13

Lici na vrijeme kad su Irci napadali. Njima je bilo lakse jer imaju svoju teritoriju i drzavu - drzave. Muslimani iako im je gorak engleski somun moraju da se smire. Napadi su uglavnom izvedeni od osoba koje su bile u programu 'control order'. Vidi se iz opisa da je recimo ubica 22 osobe neobjasnjivo prekinuo studije. Univerziteti imaju stroga naredjenja zadnjih 20 godina da maltene spijuniraju sve studente i prijavljuju. Svi prijavljuju: od profesora do cistaca. U vecini oni to i kazu na pocetku studija - ima osoba kojima se to ne svidja. Ne, nije lako poslije recimo 12 godine u 'control order' sve odgurnuti i ici dalje, ali se mora. Sve clanice EU daju usluge pa osoba ne mora biti u UK da bude u njenom programu.

ODGOVORITE
Name

Ne morate biti Musliman

24.05.2017 12:19

U program mozete uci ako ne mrzite Ruse, znate Cirilicu itd. Uk se odrzala na osnovu rigorozne kontrole i strahovitih kazni. Gospodja je starija od moje mame i ja je vidim kao nju. Ponekad ljubazna onda podivlja jer demencija ne stedi. Dakle, aman zar na matore!

Name

Omer

24.05.2017 21:29

Normalno.daje.tacno.svejto.izrezirano.toje.isto.ko.u.parizu.tosu.duplo.uvecane.zrtve.uparizu.i.u.mancesteru.samoje.laz.daje.toliko.poginulo.ranjeno.zapadnjci.onisu.spremni.likvidiratistotinama.ijudi.za.svoj.interes.kad.prije.nadose.pomagaca.bas.u.libiji.

ODGOVORITE