Tata joj je super teniser, ali ona obožava Noleta!

Malena Amerikanka, ćerka člana najuspešnijeg teniskog dubla svih vremena, jednostavno obožava Novaka Đokovića. A njen tata Bob Brajan nije ljubomoran zbog toga. Naprotiv!

Tenis 23.05.2017 | 19:30
Tata joj je super teniser, ali ona obožava Noleta!
Čak i ptica koja je sletela na travnati teren Vimbldona dok su igrali Đoković i Kolšrajber zna da nema mnogo iskrenih prijateljstava u tenisu. Zato je to kao kuriozitet vredno pažnje i pohvale, naravno.

A pazite sad ovo. Novak Đoković ne samo da je drugar sa jednim od najtrofejnijih američkih tenisera svih vremena, nego i sa njegovom petogodišnjom ćerkom, gospođicom Mikaelom Brajan.

Ako vam njeno prezime zvuči poznato, to je zato što joj je tata Bob Brajan, koji je sa svojim bratom blizancem Majklom godinama bio lider ATP liste u dublu. Kada je njegova supruga Mišel Alvarez početkom 2012. na svet donela ćerku, mala Mikaela se već sa nekoliko meseci pridružila ATP turu i pratia oca na turnirima.

Tako je upoznala Đokovića, Nadala, Federera, Serenu Vilijams... i sve ostale face svetskog tenisa. Roditelji su joj otvorili Twitter nalog, gde su dokumentovali sva ta putešestvija.

Ne znamo da li joj zavidite, tek na Twitteru je prati i Novak Đoković, a ona mu je prošle godine napresladak način javno čestitala rođendan - otpevala mu je pesmicu uz klavirsku pratnju.

Izgleda da je ove godine gospođica Brajan bila prilično zauzeta, pa je putem iste društvene mreže tata Bob u njeno ime čestitao ćerkinom omiljenom teniseru rođendan.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar