Boaći: Još dva gola Partizanu i...!

"Verujem da ću sezonu završiti sa 18 golova", rekao je napadač Crvene zvezde, koji pred finale Kupa ima skor od 16 pogodaka ovog proleća.

Fudbal 23.05.2017 | 13:30
Boaći: Još dva gola Partizanu i...!
Crvena zvezda predala je šampionsku titulu u ruke "večitog rivala", ali i dalje ima šanse da osvoji trofej ove sezone i to u Humskoj.

Napadač crveno-belih, Ričmond Boaći, koji je zimus po dolasku u Srbiju poručio da će"predstavljati problem za Partizan", uveren je da će njegov tim osvojiti Kup u subotu na obližnjem stadionu.

Štaviše, strelac 16 golova u prolećnom delu sezone, od čega 13 u Superligi i tri u Kupu, poručio je komšijama da će im dati dva gola u poslednjem meču sezone, naredne subote.

Fudbaler iz Gane, koji igra na pozajmici u Crvenoj zvezdi, posle tri gola u mreži Mladosti iz Lučana najavio je i jedan u mreži Partizana.

"Nije mi ovo prvi het-trik. Tri ili četiri puta pre ovoga sam uspeo da postignem tri gola", rekao je Boaći.

"Uvek se trudim da dam sve od sebe i nekada se dogode ovakvi dani. Nadam se da ću i u narednoj utakmici uspeti da postignem gol. Želim da osvojimo Kup, mnogo želim, nije važno da li cu ja dati gol, ali daću sve od sebe da se upišem u strelce", rekao je Boaći za klupski sajt.

Boaći je za samo polusezonu stigao do brojke od 16 golova u oba domaća takmičenja.

"Pred utakmicu sa Radničkim obećao sam da ću do kraja sezone postići 15 golova. Sada kada sam utakmicu pre kraja prešao taj broj verujem da ću ovu sezonu završiti sa 18 golova. Možda bi neko pomislio zato što sam ispunio svoj cilj da se neću previše truditi, ali težak posao je preda mnom. Ne želim da se zaustavim već ću naporno raditi kako bih i u finalu Kupa postigao pogodak".

Kako je rekao, zasluge za golove nikada ne zadržava za sebe, već sav kredit daje saigračima.

"Nikada nisam zadovoljan, uvek želim više da pružim. Navijači su bili sjajni, bez navijača nema ni kluba i oni su razlog zašto želim da dam sve od sebe", zaključio je napadač Zvezde na pozajmici iz italijanske Latine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar