Sukob na relaciji vlast opozicija

Verbalni sukob na relaciji vlast - opozicija ne jenjava. Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je opozicija nesposobna i nazvala je “političkom olupinom”. Iz opozicije uzvraćaju: retorika vlasti prema političkim protivnicima odraz je njihovog straha zbog kraja dugogodišnje vladavine.

Republika Srpska 19.05.2017 | 23:17
Sukob na relaciji vlast opozicija
Premijerka Republike Srpske žestoko se obrušila na opoziciju. U kameru režimskih medija jasno je poručila:

“Oni su politička olupina. To je grupa očajnika koja više nema šta da kaže i priča.”

"Najmanje pravo da drži moralna predavanja ima osoba koja je jedna od najodgovornijih što smo dotakli ekonomsko, političko i moralno dno u
Republici Srpskoj", odgovara u izjavi za BN televiziju predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

“Ona ne zna da je nemoguće da nešto bude jeftinije za 113% i da je nemoguće produžiti život građanima. Ona je tu samo obični pijun u rukama
Milorada Dodika, koja je odgovorna za stanje u kome se nalazi. Najlakše je to sve negirati, a nemati hrabrosti i snage da se suoči sa istinom koja je izuzetno žestoka i bolna. Ovo je kraj i oni to znaju i zato se primitivno i bahato obrušavaju prema političkim neistomišljenicima. To pokazuje šta su i ko su. I sad kad vidimo ko nas je vodio svih ovih godina, dobro je da smo uopšte živi. “

Rječnik kojim se služi Cvijanovićeva je primitivan, poručuje lider NDP-a Dragan Čavić.

BN televizija

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

BOBA

19.05.2017 21:40

SAMO ČAVA MOŽE PARIRATI DODIKU KAD JE ON BIO PREDSJEDNIK BILA SU NAJTEŽA VREMENA ON IMA ISKUSTVO DOBAR EKONOMISTA PRATI SVE ON JEDINI MOŽE STATI NA CRTU DODIKU ZNAČI BIVŠI I SADAŠNJI PREDSJEDNIK ,ČAVIĆ ŠTO JE GOD IZGOVORIO JE TAČNO KO NE ĆE DA ZNA ONDA JE TEŠKI PROFITER ILI KRIMINALAC .POZDRAV ČAVIĆU ON VOLI BANJA LUKU A DODIK BEOGRAD KAO JA SAM TU ALI MOJ JE BEOGRAD PA VI PRESUDITE ŠTA MI IMAMO OD TOGA PO NAVODNIKE NJEGOVE VELIKE LJUBAVI..

ODGOVORITE
Name

pijun

20.05.2017 06:09

E moj cava,pa ti si i dodika stavio za preds vlade

Name

Leo

19.05.2017 22:02

A kako je to ona onda jos premijer, a ne ti??????? Hoces da ja kazem? Pa zato sto marod nemozes prevariti, jer isti zna da ga docekati moze samo gore. Znas kad ces ti biti jedan od znacajnijih ministara ili premijer u RS? Jedino ako ti u Dodikpvoj vladi sam Dodik to dozvoli.

ODGOVORITE
Name

Zoki

20.05.2017 06:17

E moj supogljavi Leo,ti si uspavani crveni Kmer.Pa sad je ponizenje u RS biti Premijer,jer on treba po zanimanju da bude Budala koja stoji ored vratima Dodika i ceka naedjenja.Pa zar si ti tiliko slijep i toliko volis taj Korov ili si isti kao oni pa nevidis da je RS dosla do dna,da gore nikad bilo nije niti ce biti.Za svo to stanje bas je kriv tvoj Predsjednik i ta neznam dali je musko ili zensko ili nesto trece Premijerka.To sto su oni uradili tesko ce iko ispraviti.

Name

Leo

20.05.2017 06:38

Ne budali

Name

He he

19.05.2017 22:06

Ružica si bilaaa...

ODGOVORITE
Name

Ko nas vodi

19.05.2017 22:28

Ko nas vodi,dobro nisu počeli ubjedjivati narod da smo bogatiji od SAD.Pitam se samo koliko biračkog tjela Snsd-a stvarno vjeruje njihovim pričama a koliko je svjesno nase ekonomske i moralne propasti?!Ovi sto su svjesni nase propasti su najkrivlji za sve sto se desava,razmisljaju samo o plati a ne razmisljaju o tome da upravo ovakvim ponasanjem Snsd-a ce brzo doći vrijeme kada tu platu nece nikako primati.

ODGOVORITE
Name

Corba

20.05.2017 03:02

Strah öd vas a jeste Jaki zeljka je u pravu nema KO srusit vlasti vi ste nula. Jedino van ostalo laprdat

ODGOVORITE
Name

domengini

20.05.2017 04:14

Od iduce godine necete biti ni opozicija sa tim "kombi"strankama a uzimali ste narodne pare kao da ste apsolutna vecina..

ODGOVORITE
Name

Zoran

20.05.2017 05:42

Isti ste vi svi sto se zadnjih 20 god vrtite na politckoj sceni RS. Na zapadu ne bi mogi biti ni poslovodja u fabrici vode a kamoli u politici

ODGOVORITE
Name

medju nama

20.05.2017 05:45

Zeki, pa Vi ste 113 gradi pomjereni na osi razuma. Sva sreca da vam je retorika jaca strana..

ODGOVORITE
Name

Dijagnoza

20.05.2017 06:14

Nije ona daleko od istine. Nema niko kapacitet i snagu bilo šta da promijeni. Šta god da pokušate Baja vas spusti na zemlhu. Nemoćni ste , nama samo gospod Bog može pomoći.

ODGOVORITE