"Grobar" zavolio Džajinu ćerku

Sin Pavla Petrovića, Dušan, zaveo je Draganu Džajić, a njih dvoje uživaju u putovanjima, luksuzu i glamuru.

Zabava 18.05.2017 | 21:04
 "Grobar" zavolio Džajinu ćerku
Ćerka Zvezdine legende Dragana Džajića, Dragana, koja živi u Monaku, zaljubljena je u mladog Dušana Petrovića, sina Pavla Petrovića, predsednika Fiskalnog savjeta, a ova veza obiluje lijepim putovanjima, druženjima i sastajanjima na svim kontinetima, poklonima koji gotovo svakodnevno stižu na adresu lijepe Dragane.



Dušan Petrović nije previše aktivan na društvenim mrežama, ali je na svoj Instagram profil postavio fotografije koje ukratko oslikavaju njegov način života. Od noćnih klubova u Parizu, preko Londona, mečeva na Vimbldonu, fudbalskih utakmica, Ibice, Mauricijusa, Las Vegasa... mladi Petrović uživa u životu punim plućima.

Ni njegova draga ne zaostaje kada je riječ o provodima, ali ona obožava Monte Karlo, a na društvene mreže uglavnom postavlja fotogrfaije sa plaže. Lepa Džajina kći diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka, gdje je završila i master iz menadžmenta, a završila je i master iz hotelijerstva u Monaku. Govori francuski, engleski i španski. Bavi se i dizajnom, pokrenula je modnu liniju "Mademoiselle haute couture", što je kolekcija donjeg veša. Nazivaju je trendseterkom, modnom ikonom...

Izvor "Blica" kaže da je Dragana prilično pomrsila konce Petroviću koji je u svom društvu poznat kao ljubitelj lijepih žena i plejboj.

- Otkako je sa Draganom, Dušan se promijenio. Sve češće sa njom ide na putovanja, mada se trude da sakriju vezu, jer je njegov tata na visokoj funkciji. Dušan je zaljubljen u Draganu do ušiju, a njegovi prijatelji ga zadirkuju kako je jedan okoreli "grobar", jer Petrović navija za Partizan, mogao da zavoli ćerku Zvezdine legende Dragana Džajića. Dušanu to ne predstavlja problem, jer je on ljubitelj dobrog fudbala i veoma cijeni Džajića - kaže izvor "Blica" i otkriva još detalja ove ljubavne veze.

- Dragana i Dušan su se upoznali u Beogradu, a nastavili su da se viđaju van Srbije jer Dušan živi u Londonu.



Moj muškarac mora da ima veliko srce 

- Danas je teško naći partnera koji je dovoljno jak i siguran u sebe da isprati svaku mladu i ambicioznu damu. Nije nemoguće naći takvog, ali nije ni lako. Može da me privuče samo muškarac koji ima veliko srce, lijepe manire, koji je spreman da me beskompromisno voli... Naši muškarci drugačiji su od zapadnjaka, ali nema boljih ili gorih. Sve zavisi od osobe. Mada smo mi generalno kao narod topliji od ljudi sa Zapada - rekla je Dragana Džajić za "Hello" na pitanje kakve muškarce voli.

Izgleda da je pronašla jednog baš takvog.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar