Konor Megregor je pristao, čeka se Flojd Mejveder!

Za korak smo bliži još jednoj megaborbi!

Ostali sportovi 21.05.2017 | 15:30
Konor Megregor je pristao, čeka se Flojd Mejveder!
Čini se da je ovo vreme velikih bojeva. U ringu, na svu sreću. Nakon Entonija Džošue iVladimira Klička došao je red i na Flojda Mejvedera juniora i Konora Mekgregora.

Pregovori traju već više od godinu dana, izjave se periodično pojavljuju iz oba tabora, ali još nije bilo ozbiljnijeg pozitivnog signala. Sve do sada! Jer oglasio se prvi čovek UFC-a (Ultimate Figting Championship), Dena Vajt rekavši da je njegov borac spreman "ko puška".

"Konor je potpisao ugovor za borbu, on je pristao i sada čekamo drugu stranu. I dalje ne mogu da tvrdim da je borba dogovorena 100 posto, ali je barem pola posla urađeno. Sada je na potezu Flojd Mejveder i njegov tim", jasan je Vajt.

On je ujedno konačno pojasnio da je Mekgregor pristao da se borba odvija po pravilima profesionalnog boksa, iako je on pre svega MMA borac. Bokserske rukavice je navukao poslednji put kada je iamo 10 godina, a spreman je da izađe na megdan možda i najboljem bokseru svih vremenu. Čoveka koji je završio karijeru sa 49 pobede i bez poraza. Hrabro i ludo u isto vreme, ali Irac je čovek koji voli izazove, ali i veliku lovu koja je zagarantovana za meč sa Amerikancem.

Slično logikom vodi se i Mejveder koji je rekao da za povrata u ring traži čak100.000.000 dolara! Za sada se samo zna da će se borba održati u Kaliforrniji gde je Mekgregor dobio dozvolu.

Izvor: mozzartsport

foto: action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar