Sobral progovorio o drogi i seksu

Portugalac Salvador Sobral koji je osvojio Evropu dirljivom pesmom, nedavno je izjavio da je zainteresovan za istraživanje svoje seksualnosti.

Zabava 15.05.2017 | 20:02
Sobral progovorio o drogi i seksu
Mnogi sa oduševljenjem pričaju o skromnom momku koji je dugo krio da je bolestan i da mu je neophodna transplatacija srca ne bi li nastavio život, ali i o njegovom odnosu sa rođenom sestrom, koja ga je pratila i pomogala mu tokom takmičenja za najbolju pesmu Evrope.

Sad su isplivale skrivane informacije o Slavadoru. Portugalac je nedavno govorio o želji da istraži svoju seksualnost, te da može da zamisli sebe sa muškarcem, iako je dosada bio samo sa devojkama.

"Znate kako, biseksualnost mi je veoma primamljiva u poslednje vreme. To je najbolja vrsta ljubavi, ne mari za pol. Nikad do sada nisam bio zaljubljen u muškarca", rekao je pobednik Evrovizije nedavno.




Ovaj intervju preneli su svi portugalski, ali i španski mediji i prisetili se emisije u kojoj je otkrio još neke detalje iz prošlosti. Početkom godine, Salvador je šokirao mnoge priznanjem da je koristio narkotike.

"Dok sam bio na Majorci znao sam da koristim "pečurke" i šta sve ne. Bilo je kul, ali nije dugo trajalo", priznao je Sobral.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar