Vratimo se porodici i ljubavi

Nakon šest godina pauze, na muzičku scenu sa novim singlom “Zagrljaj” vratio se jedan od naših najboljih muzičara i interpretatora, Saša Vasić. Svoju pjesmu predstavio je u Beogradu pred mnogobrojnim prijateljima, poznatim muzičarima i medijima, koji su ujedno s njim proslavili i 25 godina dugu karijeru.


 

Zabava 13.05.2017 | 10:01
Vratimo se porodici i ljubavi
– Čekao sam dobru stvar, nisam htio da se pojavljujem po svaku cijenu. Najveća pobjeda je što imam prijatelje oko sebe, koji su uz mene toliko godina. Jako sam srećan što sam ovdje – obratio se Saša svojoj publici na početku mini koncerta, gde je pjevao sa svojim bednom pjesme koje su obilježile njegovu karijeru.

Nakon prve pesme “Jedina”, s kojom je započeo koncert, a koja mu je otvorila dalji muzički put, ređale su se dobro poznate numere: “Život si mi dala ti”, “Kad žena plače”, “Ti si ona prava žena” , njegova omiljena pesma “Kad dođeš ti”… Atmosfera u klubu je bila puna pozitivnih emocija, a najbolje se osjetila kada su se začuli prvi takti pesme “Nije znala”.

Okupljenima je tada Saša prepustio pjevanje refrena, koji su svi prihvatili i zapjevali horski jednu od njegovih najpoznatijih balada.

Novi singl “Zagraljaj” na najljepši način slavi ljubav, prijateljstvo i porodicu kao najvažnije životne vrijednosti.

– Govori o zagrljaju, ljubavi, porodici, prijateljima. To je poruka, da se vratimo porodici, prijateljima, vratimo se ljubavi jer smo otišli ni ja sam ne znam gdje više, za Telegraf.rs započeo je priču Saša i poručio “grlite se, volite se. Jedino što može da nas spase to je zagrljaj.”

Iako se moglo očekivati da će Saša ze predstavljanje odabrati baladu, “Zagrljaj” je u proljetnjem pop ritmu. Na novom albumu naći će se i dve balade, ali će imati više ovakvih modernijih i bržih pjesama.



Šta si propustio za ovih nekoliko proteklih godina?

– Veruj mi, ništa. Toliko sam uživao u tih šest godina. Bavio sam se porodicom, raznim stvarima i zaista mi je bilo super. Nije da ništa ne radim u muzici, radio sam non-stop samo što nisam bio toliko u medijima. Nisam imao novo ništa da kažem.

Da li si ikada razmišljao da pređeš na “tamnu stranu” muzike, unosniju?

– Nikada. Ove godine punim 50 godina. I na početku moje karijere nikada nisam pravio kompromise, nisam napravio nikakav presedan što se tiče muzike. Bilo bi glupo da pod stare dane to radim.



Za 25 godina šta ti je ostalo najupečatljivije?

– Ima mnogo toga. Predivni koncerti svuda po cijeloj Srbiji. To mi je nešto najveće i najljepše. I naravno pjesme koje stoje iza mene, i koje se i dan-danas slušaju od prije 20 godina.



Pjesma “Zagrljaj” je najava početka izlaska novog albuma, koga možemo da očekujemo krajem godine, s kojim započinje zajedničku saradnju sa kućom Menart.

Za pjesmu “Zagrljaj“ stihove je napisao Rastko Aksentijević, muziku Saša Vasić, a aranžmane potpisuju oba autora. Premijerno je pušten i spot “Zagrljaj“ čiji autor je Đorđe Novaković, a snimljen je na divnim lokacijama Zornića kuće.



(Telegraf)




 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kmkok

13.05.2017 11:49

Ako je tip?

ODGOVORITE