Madrid: Bušar izbacila ''omraženu'' Šarapovu!

Bušar posle tri sata savladala Šarapovu! Kanadska teniserka Judžini Bušar plasirala se u osminu finala turnira u Madridu pošto je u drugom kolu bila bolja od Marije Šarapove.

Tenis 09.05.2017 | 09:15
Madrid: Bušar izbacila ''omraženu'' Šarapovu!
Posle uzbudljivog i maratonskog meča Bušar je posle tri sata pobedila Ruskinju sa 2:1, po setovima 7:5, 2:6, 6:4.

Kanađanka će u osmini finala igrati protiv prve nositeljke na turniru Andželik Kerber iz Nemačke.

Judžini Bušar rekla je posle pobede nad Marijom Šarapovom da je stekla utisak pred meč da su 'svi' želeli da porazi Ruskinju.

Šarapova se prošlog meseca vratila tenisu posle suspenzije zbog dopinga, a upravo je Kanađanka bila jedna od najglasnijih kada je Maša počela da dobija specijalne pozivnice za turnire – rekavši "da je Marija varalica i da je uništila".

"Definitivno sam imala posebnu motivaciju pred ovaj meč. Bila sam poprilično inspirisana neposredno pred duel jer mi je dosta igračica priščo i poželelo mi sreću, To su igračice s kojima inače ne razogovaram, tj. – nemamo određen odnos. Istovremeno, stizale su mi poruke sa svih strana iz teniskog sveta. Želela sam da pobedim za sebe, ali i za sve njih koji su me podržali", kaže Bušar.

Džini je slavila u drugom kolu Madrida posle velike borbe u tri seta (7:6, 2:6, 6:4), burno je proslavila pobedu, pre nego što je usledio 'hladan' pozdrav na mreži.

"Sve ovo pokazalo mi je da ljudi dele moje mišljenje povodom nje, ali su možda samo uplašeni da se oglase", zaključila je Bušar.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar