Tukle se Mira Škorić i Vesna

Potukle se Vesna Rivas i Mira Škorić! Folkerke se obračunale, i to žestoko.

Zabava 08.05.2017 | 10:39
Tukle se Mira Škorić i Vesna
Folkerke Vesna Rivas i Mira Škorić žestoko su se potukle. Sve je počelo nakon što je Škorićka u jednom intervjuu rekla da Rivasova ima noge debele kao balvani i da ne umije da pjeva, već da riče.

Kada su se njih dvije nakon toga srele u jednom studiju, izbio je haos!

- Iz Crne Gore sam otišla pravo u studio gde je bila Mira. Njena prijateljica Cakana ju je obavijestila da dolazim. Čim me je ugledala, prokomentarisala je u svom stilu: "Je l' to ona lajava pjevačica?". Odbrusila sam joj: "Slušaj, možda jesam lajava, ali ne dam na sebe.". Pošto nisam htjela da lomim instrumente u studiju, pozvala sam kaubojku da se obračunamo napolju. Dok sam se okrenula, ona me je nakvarno udaril otpozadi, počupala me je za kosu! Poludjela sam! Cimnula sam je svom snagom i udarila je šakom u čelu, preblijedela je kao krpa - ispričala je Rivasova u "Parovima".

Pjevačica tvrdi da su krvoproliće spriječili pjevač Šeki Turković i kompozitori Goran Ratković i Pera Sokanović.

- Sva trojica su izleteli iz studija i stegli me tako jako da nisam mogla da mrdnem, 15 minuta je to trajalo. Pao mi je mrak na oči. Samo što su popustili opet sam krenula na nju, a oni na mene - rekla je Vesna i kaže da su je dugo smirivali. Vesna je rekla da je na kraju otišla.

Mira Škorić se ovim povodom nije oglasila, a Goran Ratković je potvrdio da je došlo do incidenta.

- Tačno je da su se pokoškale, ali se ne sjećam detalja jer je to bilo davno, pre 20 godina - rekao je Rale.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vip-tetka

08.05.2017 16:21

A mozda zbog ljubavnika ili koja moze vise popit hahaha

ODGOVORITE