Novak Masters u Madridu započinje protiv domaćina!

Srpski teniser Novak Đoković igraće u prvom meču Mastersa u Madridu protiv boljeg iz duela Tomija Robreda i Nikolasa Almagra, odlučeno je žrebom.  Novak Đoković nije imao mnogo sreće na žrebu za turnir u Madridu, na kojem će braniti trofej. On bi na putu do pehara mogao da se nadigrava sa Monfisom, Nišikorijem, Nadalom, a potom i Marejem u finalu.

Tenis 05.05.2017 | 21:00
Novak Masters u Madridu započinje protiv domaćina!
Drugi reket sveta započinje odbranu tutule u španskoj prestonici, a do potencijalnog polufinala sa Rafaelom Nadalom očekuju ga ne tako laki protivnici.

U trećem kolu najverovatnije ga čeka neko od francuskih igrača, Gale Monfis ili Žil Simon, a u tom delu žreba su i Felisijano Lopez i jedan kvalifikant.

Mogući rivali u četvrtfinalu su: Albert Ramos-Vinjolas, Dijego Švarcman, Žo-Vilfred Conga i Kei Nišikori.

U Nadalovom delu žreba od nosilaca nalaze se David Gofan, Miloš Raonić i Nik Kirjos.

U drugoj polovini žreba, gde se nalazi trenutni broj jedan na ATP listi Endi Marej, Britanac je dobio priliku da se u potencijalnom četvrtfinalu revanšira Dominiku Timu za poraz na nedavno završenom turniru u Barseloni, a u polufinalu bi mogao da se nadmeće sa Stanom Vavrinkom.

Na ovom turniru nećemo gledati Rodžera Federera koji je odlučio propustiti i ovaj Masters kako bi se što bolje spremio za Rolan Garos.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar