Soraja majstoriše

Soraja Vučelić, osim što se po ceo dan fotografiše, Informeru pokazala da ume da kreči, ukucava eksere, ali i da popravi usisivač.

Zanimljivosti 02.05.2017 | 10:27
Soraja majstoriše
Starleta Soraja Vučelić kaže da nije razmažena bogatašica kakvom je mnogi doživljavaju, već da ume da zasuče rukave i sama radi "muške poslove".

Na prvi pogled se čini da se po ceo dan samo fotografiše, međutim mi smo se na licu mesta uverili da zna da zameni sijalicu, ukuca ekser, ali i popravi pokoji manji kućni aparat. Predrasude je, kaže, ne dotiču:



"Uglavnom ljudi misle da za sve poslove zovem majstora, ali nije tako. Meni ne treba muškarac u kući. Tačnije, ne treba mi da bi okačila na zid sliku koju sam naslikala ili zamenila pregorelu sijalicu. Uživam u svojoj samostalnosti, oduvek sam volela da preuzimam na sebe sve što mogu", kaže Soraja za Informer.



Sama čisti filtere na klima-uređaju, zašrafljuje gelender u stanu, naučila je čak i da popravlja usisivač, a tvrdi da ume da majstoriše i oko kola:



"Pa ne treba mi majstor za sve! Trudim se da ne tražim stručnu pomoć ako baš nije neophodno. Znam ja dosta toga da radim i oko automobila. Sama menjam gume, ulje, sipam tečnost za stakla... Pa zamisli da moram za sve da trčkam kod mehaničara. Mada se uprljam kada menjam gumu, ali mi čak i to dobro stoji. Žena mora da bude samostalna i sposobna", uverena je naša sagovornica.



Soraja tvrdi da ume da radi i mnogo teže poslove od onih koje nam je demonstrirala:



"Žao mi je što niste bili tu da slikate kada sam renovirala svoju kuću u Crnoj Gori. Bukvalno sam danima gletovala i krečila zajedno sa majstorima. To je kuća na tri sprata, pa ne bih sama stigla sve, ali bih umela."

Za praznike bežim iz grada



Vučelićeva kaže da 1. maj uglavnom koristi kao izgovor da bi pobegla iz Beograda i otputovala:

"Tokom godine sam dosta posvećena svom privatnom biznisu, tako da, kao i svi radnici, i ja za ovaj praznik gledam da se odmorim i otputujem. Ako se baš desi da ostanem u Beogradu, obavezno organizujem neko druženje sa prijateljima."

Izvor: Informer

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

frontal

02.05.2017 14:17

Ako nije samo promocija ove sponzoruse,kako je bilo samo buljiti tim radnicima,to samo oni znaju!?

ODGOVORITE
Name

Srbin

02.05.2017 16:48

zrtva bolesnih drustvenih odnosa

ODGOVORITE
Name

Raja

10.06.2017 10:36

Soraja do jaja...nije razmazena bogatasica...kako bi i mogla biti?nije naslijedila nikakvo bogatstvo od predaka,nego zaradjuje na jedan nemoralan nacin..svaka budala se moze skinuti i pokazati"onu"stvar..i nije razmazen,nego"udaren mokrom carapom"...tako se u narodu kaze..

ODGOVORITE