Još čekam bolji život

Pevačica kaže da ona ne živi loše, ali da joj je žao što među Srbima postoje velike razlike u standardu.

Zanimljivosti 02.05.2017 | 10:04
Još čekam bolji život
Pevačica Ana Bekuta Praznik rada slavi kao deo svog života jer je sa svojih deset prstiju i glasom postigla sve u životu. Bez obzira na to što je sebi i svojoj porodici omogućila pristojan život, muzička zvezda kaže da joj je žao kada vidi kako se naš narod muči, a kriza nikako da prođe u našoj zemlji.

Ana priznaje i da je upravo nemaština iznedrila jednu od najgorih ljudskih osobina, a to je sujeta.

Prava asocijacija na ovaj praznik za mene je vreme socijalizma, u kojem sam rođena, vaspitavana i odrasla, logorske vatre, okupljanje u prostorijama Omladinskog doma, priredbe koje smo kao KUD „Sloga“ iz Banje održavali svake subote širom tromeđe između Crne Gore, Bosne i Srbije.

"Nije sujeta prisutna samo među pevačima, mislim da je to stanje još gore među lekarima i predstavnicima medija. Moje iskustvo to govori. Lekari su možda zauzeli prvo mesto. Ključni problem je nemaština, što je kriza u zemlji veća, to su ogovaranja i podmetanja veća", kaže Ana i otkriva da se ona sa tim stanjem uspešno izborila i u svojoj glavi tako posložila kockice da može mirno da spava.

"Pre neki dan sam rekla Milutinu: „Ova zemlja kakva je, takva je, volimo je jer je naša.“ Ja ne gubim nadu da nam može biti bolje. Stalno se nadam da će nam od ove godine biti bolje i tako već godinama. Još čekam bolje godine i bolji život", ističe pevačica i dodaje:

"Želim to bolje sutra zbog ovog našeg naroda, ja ne mogu da se žalim, meni je relativno OK, ali nije dobro da su tolike razlike u društvu i toliko raslojavanje. To i rađa zavist i mržnju."

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar