Prijave protiv bivše uprave

Uprava kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske podnela je Okružnom tužilaštvu Banjaluka izveštaj protiv Navena Agarvala, Mladena Jovanovića i Maniša Govila zbog zloupotrebe položaja u “Krajina osiguranju”.

Republika Srpska 28.04.2017 | 18:13
Prijave protiv bivše uprave
Agarval se tereti da je na čelu Upravnog odbora ovog preduzeća, zajedno sa Jovanovićem i Govilom, koji su takođe bili članovi UO, u aprilu 2016. godine prekoračio ovlaštenja kako bi za sebe pribavio 5.864.999 KM, kolika je i šteta nastala u “Krajina osiguranju”, piše Capital.ba.

Iz MUP-a RS saopšteni su samo inicijali N.A, državljanin SAD, M.J, državljanin BiH i Srbije, i M.G, državljanin Indije.

Ranije je Uprava kriminalističke policije MUP RS podnela izveštaj protiv Agarvala zbog sumnje u zloupotrebu položaja i pranja novca u pokušaju, čime je ovo preduzeće oštećeno za šest miliona KM.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

zaposleni

28.04.2017 20:02

Dabogda trunuli u zatvorima do kraja života, drznuli ste se i skidali nam glave proganjali prijetili otimali otpuštali ..Usudili ste se, ali smo izdržali i pomrsili vam konce.

ODGOVORITE
Name

situacija

29.04.2017 07:10

U sve i jednom preduzecu ciji vlasnik je RS, isto je. Sve i jednu drzavnu firmu vode organizovane bande. Zato su sve i razvaljene. Zasto policija ne reaguje?

ODGOVORITE
Name

indijanci

29.04.2017 08:49

Da je ovdje države ovi manipulatori bi trebali nadoknaditi štetu pričinjenu za uništen brend, porfelj i naknadu radnicima nad kojim je od strane ovakvih investitora najblaže rečeno počinjen zločin.Zašto niko bar iz opzicije ne progovori o Krajini a znaju sve. Jer,oni nisu pali s neba, neko pere pare preko njih.Hoće li i ti naši a svjetski lopovi odgovarati ?Poruka je, neka se nikom ne dese ovi indijanci.