Video: Izbacite ga iz sporta - poslao sudiju u bolnicu!

Užasna i potresna slika dolazi nam sa juniorskog Kupa Francuske u ragbiju, onakva kakvoj nije mesto nigde, pa ni u sportu.

Ostali sportovi 30.04.2017 | 09:45
Video: Izbacite ga iz sporta - poslao sudiju u bolnicu!
Na polufinalnom duelu Sent Estea i Tuluza, igrač domaćih je nezadovoljan odlukom glavnog arbitra, koji ga je isključio, odlučio da se fizički obračuna sa njim.

I, dok je sudija Bendžamin Kasti mirno stajao, pokazivajući da je lopta za goste – igrač Sent Esteva ga je snažno udario u lice, posle čega je ovaj pao na zemlju i ostao bez svesti.

Igrači Tuluza stali su u zaštitu sudije , dok je Kasti brzo prebačen u bolnicu sa povredama jagodice i vilice. Ipak, imao je i sreće jer nije došlo do preloma, niti težih povreda.

Nasilni igrač domaćina se tek nedavno vratio na teren zbog suspenzije, upravo zbog nasilja na terenu, a sada mu preti doživotna suspenzija iz sporta.

Čelnici i igrači oba kluba, kao i predsednik Nacionalne ragbi lige najoštrije su osudili ovaj incident, inisistirajući na suspenziji zauvek.

"On je već bio suspendovan na četiri meča ranije tokom sezone, ja nisam ni želeo da igra", rekao je predsednik Sent Estea Kristijan Kosa.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar