Problem: Everton tri sedmice van terena!

Dobra vest za Evertona - nije prelom! Loša vest - pauza! Jaka distorzija skočnog zgloba.

Fudbal 27.04.2017 | 15:30
Problem: Everton tri sedmice van terena!
Pomešane emocije u Humskoj. Partizanov vezista Everton u Kup utakmici sa Vojvodinom nije slomio skočni zglob, ali će svakako morati na pauzu, jer povreda nije baš naivna. Pozvali smo doktora Iliju Rosića da nam objasni šta je utvrđeno na današnjim detaljnim pregledima.

"Jaka distorzija skočnog zgloba, ali moraćemo za svaki slučaj i na magnetnu rezonancu. Snimak ipak nije pokazao prelom. Ali je zglob pod velikim otokom", raportira Rosić, koji naravno nije želeo da se zaleće sa prognozama o dužini Evertonovog oporavka, barem ne pre no što prođe i ta magnetna rezonanca.

Ali obično u ovakvim situacijama sleduje višenedeljna pauza, tako da je gotovo izvesno da Marko Nikolić neće moći da računa na Brazilca u nedeljnom okršaju sa Napretkom, dok je još rano pričati o utakmici sa Javorom u narednom kolu.

Veliki hendikep za crno-bele, jer je Evertonov doprinos Partizanovim rezultatima nemerljiv statistikom.

Kad je u pitanju Leandre Tavamba, kome je stradao mišić leve noge, situacija nije toliko ozbiljna, ali će i on preventivno na preglede ultrazvukom. Međutim, oni još nisu obavljeni jer kod ovakvih povreda mora da prođe neko vreme pre no što im se igrač podvrgne. Kasnije danas na red će doći i Tavamba, koji bi prema onim prvim informacijama trebalo da bude u konkurenciji za sudar sa Napretkom.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar