Video: Montevideo, đavo ga odneo!

Felipe Melo kao u ringu, opšti haos u sudaru Penjarola i Palmeirasa! Neredi počeli na terenu, preneli se i na tribine!

Fudbal 27.04.2017 | 13:30
Video: Montevideo, đavo ga odneo!
Haos na terenu, haos i na tribinama. Urugvajci očigledno nisu mogli da prebole to što su posle vođstva od 2:0 na poluvremenu duel sa Palmeirasom završili pognute glave. Brazilci su sa tri pogoktka u drugom poluvremenu stigli do preokreta i pobede od 3:2 i jednom nogom zakoračili u nokaut fazu Kopa Libeartadores, južnoameričkog pandama Ligi šampiona.

Međutim, o rezultatu niko neće pričati, jer je sve fudbalsko što smo videli u Montevideu ostalo u senci opšte ujdurme nastale kada je paragvajski sudija Enrike Kaseres odsvirao kraj.

Snimci prikazuju Penjarolove igrače kako napadaju Palmeirasovog golmana Fernanda Prasa. Ali trenutak koji će se sigurno najduže pamtiti - jer je nekako najupečatljiviji prizor - Felipe Melo koji pesnicama udara jednog Penjarolovog fudbalera. Pa beg ka izlazu, zatvorena vrata i onda sekunde koje su gostima verovatno trajale kao godine.

Trener Palmeirasa Eduardo Baptista optužio je Penjarol da je namerno sprečavao goste iz Brazila da izađu sa terena. Melo je odmah posle prvog sudara ove dve ekipe u Sao Paulo optuživao Urugvajce za rasizam. Pretio je da će ih išamarati ako bude bilo potrebe. Nije folirao.



Kopa Libertadores:

Atletiko Mineiro - Libertad 2:0 (0:0)
/Robinjo 72, Kazeres 89/

Melgar - Medeljin 1:2 (0:0)
/Erera 70 - Pijedraita 73, Kvintero 75/

Penjarol - Palmeiras 2:3 (2:0)
/Afonso 13, Ariajs 39 - Vilijan 49, 73, Mina 63/

Atletiko Paranense - Flamengo 2:1 (1:0)
/Eleno 36, Gedoz 88 - Arao 90/

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar