Teodosić pred selidbom u NBA, evo najnovije ponude!

Miloš Teodosić više nema šta da traži u Evropi! Sve više NBA timova želi da u svojim redovima vidi kapitena košarkaške reprezentacije Srbije, a novo ime u igri je - Dalas.

Košarka 28.04.2017 | 19:15
Teodosić pred selidbom u NBA, evo najnovije ponude!
Klub iz Teksasa ima problema sa organizacijom igre i spreman je da pripremi ozbiljnu ponudu za Teodosića koji bi tako dobio priliku da bude u tandemu sa legendarnim Dirkom Novickim. Šta više, Meveriksi su za Teodosića pripremili i mesto u startnoj petorki, umesto Seta Karija. Problem za Dalas je, međutim, činjenica da pod “seleri kepom” nemaju dovoljno novca koji bi ponudili Teodosiću, za razliku od recimo Bruklina ili Sakramenta.

Procena je da Teo godišnje može da dobije između četiri i pet miliona dolara, a Netsi su tim sa najvećim šansama da se izbore za najboljeg košarkaša van NBA lige. Naime, vlasnik kluba iz Bruklina je ruski milijarder Mihail Prohrov, koji je prodao CSKA ali je nastavio da živi u Moskvi. Sakramento će u pokušaju da “prizemlji” Teodosića pokušati da iskoristi Vlada Divca, Denver se uzda u pregovaračke moći Nikole Jokića, dok u Juti žele da do Miloša stignu preko pomoćnog trenera Igora Kokoškova. Da ne zaboravimo, Tea želi i Memfis.

U svakom slučaju, Miloš Teodosić može da polako pakuje kofere i da rezerviše kartu za NBA ligu. Karta je u jednom pravcu, a datum je 18. septembar, dan posle finala Evropskog prvenstva u kojem će, nadamo se, biti i naša reprezentacija.



Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar