Amila pronađena kod drugarice

Amila Rovčanin, 13-godišnjakinja čiji je nestanak prijavljen sarajevskoj policije, pronađena je večeras.

Bosna i Hercegovina 26.04.2017 | 19:42
Amila pronađena kod drugarice
U Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su kazali da je djevojčica pronađena oko 18.50 sati na Dobrinji, kod drugarice. 

Djevojčicin nestanak prijavljen je juče u poslijepodnevnim satima, a iza sebe je navodno ostavila i oproštajno pismo.

Nakon što je nestanak prijavljen, građani Sarajeva, prijatelji i članovi porodice krenuli su u potragu za Amilom koja je zadnji put viđena juče u blizini Osnovne škole "Skender Kulenović" na Dobrinji.

Oformljena je i Fejsbuk grupa u kojoj su se razmjenjivale informacije, ali i dezinformacije. Bilo je najavljeno i okupljanje u sarajevskeom naselju u kojem živi.

"Ovim putem Vam se svima zahvaljujem na nesebičnoj podršci. Hvala Sarajevo, hvala svim opštinama i dobrim ljudima koji su nam izašli u susret. Hvala svim medijima koji su obaviještavali. Hvala Bogu ona je u sigurnim rukama. Pokazali smo da smo ljudi i da kad se ruke slože sve se može", stoji u obraćanju na Fejsbuku grupi "Za Amilu".

(Avaz.ba)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dani

26.04.2017 18:13

Nalemat je, da ne zna gdje se nalazi.

ODGOVORITE
Name

nn

26.04.2017 20:16

Vaspitanje, vaspitanje nedostaje. Batina samo.

ODGOVORITE
Name

M.K.T.

26.04.2017 22:18

Glupost .Neznam sta ima Vaspitanje sa Batinom?Dijete sigurno nije sretno.Zato joj treba pomoc Strucnjaka i razumijevanje.

Name

kada

27.04.2017 11:24

prvi put udariš dijete izgubio si kontrolu i njegovo poštovanje. Znači da nisi bio u stanju da ga vaspitaš, da zadobiješ njegovo poštovanje, nego moraš batinama, a to je kraj.

ODGOVORITE