Šibenik: Troje mrtvih u pucnjavi

Tri tijela su pronađena nakon pucnjave koja se dogodila u Brodarici kod Šibenika, a policija traga za napadačem potvrđeno je za hrvatske medije u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Region 26.04.2017 | 19:25
Šibenik: Troje mrtvih u pucnjavi
Policija traži Borisa Luketu (1958.) iz Primoštena koji se dovodi u vezu s ovim događajem. Luketa je viđen na mjestu događaja te se sumnja da se udaljio s crvenim automobilom marke reno klio.

"U srijedu oko 16.35 sati u Brodarici tri osobe su pronađene mrtve, dvije u obiteljskoj kući i jedna u osobnom automobilu. Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja", potvrdili su iz policije, javlja 24sata.hr.

Dvije stradale osobe su navodno muž i žena.

Na mjestu događaja kod porodične kuće u blizini brodaričke škole i jedne autopraone, policija je razvukla traku i ne dopušta pristup bliže, javlja Šibenik.in.

"Vidjela sam kako preko zida dvorišta bježi jedan prosijedi visoki muškarac, a drugi niži je hodao polako. Sumnjivo se ponašao pa mi se čini da je imao nešto s tim događajem", rekla je komšinica bračnog para koja je nazvala policiju čim je to vidjela, ali policija je već bila tu.

Ostale komšije su bile u kući i nisu čuli pucnjavu.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar