I Filadelfija mjerka Teodosića?!

Brajan Kolanđelo, generalni menadžer Filadelfija Seventisiksersa bio je na utakmici između CSKA i Baskonije u utorak.

Košarka 27.04.2017 | 20:15
I Filadelfija mjerka Teodosića?!
Mediji prenose da je zainteresovan za nekoliko igrača među kojima je i Miloš Teodosić.

Šejn Larkin je drugi igrač zbog koga je Kolanđelo bio na utakmici u utorak uveče, a narednih dana Filadelfija će gledati i turskog beka Furkana Korkmaza, koga su Siksersi birali sa 26. mesta na draftu 2016. godine.

Teodosić ovog leta neće morati da brine za novi angažman jer su za njega interesovanje pokazali i Bruklin Netsi. Prošle nedelje posmatrali su ga generalni menadžer Bruklina Šon Marks i trener Keni Etkinsona. Glasina je ranije bilo i u vezi sa Denverom u kome igra Nikola Jokić.

Filadelfija je u procesu reizgradnje tima, poslednjih sezona su sa visokih mesta na draftu birali Džoela Embida, Bena Simonsa i Džalila Okafora, a prošle godine su doveli i Serhija Rodrigesa.

Teodosić je više puta rekao da bi se oprobao i u NBA ligi, ali na konkretne korake preko Atlantika se do sada nije odlučivao. Naglasio je da želi da ode u tim u kome će imati minutažu i važnu ulogu na parketu.

Utakmicu koju je posmatrao menadžer Filadelfije u svoju korist su rešili "Armejci". Teodosić je doprineo sa 13 poena i 4 asistencije, dok je Larkin na drugoj strani imao 13 poena i 5 asistencija ali uz nešto lošiji šut iz igre (3 od 4 naspram 4 od 10).

Teodosića ESPN opisuje kao najboljeg asistenta van NBA, a njegov CSKA se plasirao na fajnal for Evrolige i imaće priliku da odbrani titulu osvojenu prošle godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar