PAO: Igrači odbijaju da putuju autobusom!

Ekipa Panatinaikosa eliminisana je iz Evrolige od Fenerbahčea posle samo tri meča u plej-ofu, iako su imali prednost domaćeg terena.

Košarka 26.04.2017 | 16:15
PAO: Igrači odbijaju da putuju autobusom!
Predsednik kluba Dimitris Janakopulos odlučio se za nesvakidašnji potez posle ovog meča, otkazao je igračima avionske karte i naterao ih da se za kaznu vrate autobusom.

Razdaljina između Istanbula i Atine je nešto manja od 1.100 km, tako da će igrači imati sasvim dovoljno vremena da razmisle o svojim greškama.

Ova odluka se očigledno nije svidela igračima, neki odbijaju da putuju autobusom.

Grčki mediji prenose da su u pitanju trojica Amerikanaca Kris Singlton, Keni Gebrijel i Majk Džejms kao i Grk Antonis Focis, a imaju i podršku trenera Ćavija Paskvala.

Neki su od svog novca kupili avionske karte i planiraju da putuju odvojeno, konstantno stižu nove informacije.

Svi evropski mediji bruje o ovom skandalu, velika marketinška šteta naneta je grčkom klubu na ovaj način.

Najnovije informacije su da su četiri spomenuta igrača definitivno odbila da putuju autobusom, dok su trener Paskval i ostali odlučili da prihvate kaznu i krenu na put.

Da Janakopulos ume i da nagradi a ne samo da kažnjava pokazuje njegovo obećanje pred plej-of, garantovao je 250.000 evra bonusa igračima ako bi se plasirali na "fajnal-for".

Atinski tim regularni deo Evrolige završio je na 4. mestu, ispred tima Željka Obradovića koji ih je sa dve pobede u gostima i jednim u Istanbulu, relativno lako izbacio iz daljeg takmičenja.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar