Itudis: Teo je igrao pod injekcijama, s velikim bolom!

Dimitris Itudis, trener CSKA iz Moskve, rekao je posle plasmana na Fajnal-for Evrolige da je Miloš Teodosić igrao po injekcijama i bez treninga.

Košarka 26.04.2017 | 14:15
Itudis: Teo je igrao pod injekcijama, s velikim bolom!
"Svaka čast mom timu i mojim igračima, još jednom. Zaslužuju dugačak aplauz, pogotovo jer smo imali nekoliko povređenih igrača. Samo ću reći da je Teodosić igrao pod injekcima, gotovo uopšte bez treninga, sa velikim bolom u stopalu. Ali je on, kao i ostali povređeni, želeo da pomogne timu. Želeli su da smo 'tu'", rekao je Itudis.

Aktuelni prvak Evrope eliminisao je Baskoniju maksimalnim rezultatom u seriji, pa se tako pridružio Fenerbahčeu na turniru u Istanbulu.

Kapiten reprezentacije Srbije proveo je nešto manje od 15 minuta na parketu zabeleživši 13 poena, četiri asistencije i dva skoka.

"Uspeli smo da se plasiramo na Fajnal-for, ali je ovo samo karta za Istanbul. Želimo nešto više, ali svakako zaslužujemo da se radujemo jer smo se plasirali na F4, pogotovo posle pobede od 3-0 protiv sjajnog tima kakav je Baskonija. Imali su sjajnu sezonu, što sam i rekao kolegi Situ Alonsu. Imaju sjajnu atmosferu, navijače i igraju veoma dobru, modernu košarku. Ne zaboravite da su prošle godine igrali Fajnal-for", zaključio je Itudis.

Fener će u borbi za finale igrati protiv Real Madrida ili Darušafake, gde je rezultat posle prva dva susreta u Madridu 1-1, dok će na megdan 'Armejcima' Olimpijakos ili Anadolu Efes, a i tu je rezultat izjednačen.

Evroliga – plej-of:

Fener - Panatinaikos 79:61 (3-0)
Baskonija - CSKA 88:90 (0-3)

sreda:
18:30 Efes - Olimpijakos (1-1)
20:15 Darušafaka - Real Madrid (1-1)

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar