Obradović: Hvala igračima i navijačima!

Željko Obradović, trener Fenerbahčea, zahvalio se igračima i navijačima za plasman na Fajnal-for Evrolige.

Košarka 26.04.2017 | 14:45
Obradović: Hvala igračima i navijačima!
"Igrali smo veoma dobro i čvrsto u Atini, ali bio sam siguran da će Panatinaikos igrati daleko bolje na našem terenu. I, jesu u prvom poluvremenu, kada su nama najveći problem bile izgubljene lopte. U trećoj četvrtini smo podigli nivo igre i odlučili utakmicu", rekao je Obradović.

Fener se treću godinu uzastopno plasirao na završni turnir Evrolige, koji će ove godine biti održan u Istanbulu, savladavši PAO i treći put u seriji (79:61).

"Hvala mojim igračima na odlično urađenom poslu. Takođe, hvala navijačima jer su stvorili neverovatnu atmosferu, njihova podrška bila je veoma posebna. I, naravno, puno sreće Panatinaikosu u Grčkom šampionatu", dodao je Žoc.

Osim turskog predstavnika, na F4 plasirao se i aktuelni prvak Evrope CSKA – koji je takođe maksimalnim rezultatom eliminisao Baskoniju.

Fener će u borbi za finale igrati protiv Real Madrida ili Darušafake, gde je rezultat posle prva dva susreta u Madridu 1-1, dok će na megdan 'Armejcima' Olimpijakos ili Anadolu Efes, a i tu je rezultat izjednačen.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar