"Ja sam htio da rotiram Đenku i Voltersa"!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova odluka bila to što je Čarlsa Dženkinsa i Nejta Voltersa rotirao tek krajem treće četvrtine.

Košarka 26.04.2017 | 08:45
"Ja sam htio da rotiram Đenku i Voltersa"!
Dženkins je posle lošeg prvog poluvremena odigrao sjajno u nastavku i bio jedan od najzaslužnijih što je Crvena zvezda savladala Partizan u ’večitom derbiju’ – 85:74.

Na pitanje novinara koji je razlog da to učini tek krajem treće deonice, kratko je odogovorio:

"Zato sto sam ja tako smatrao da treba, mislim da je to logično".

’Crno-beli’ su se u nekoliko navrata vraćali u utakmicu, ali je Zvezda prelomila susret početkom poslednjeg kvartala.

"Zadovoljan sam pobedom. Pred meč sam rekao da je duel bitan u rezultatskom smislu, svi dobro znamo šta znači duel Crvene zvezde i Partizana. Uspeli smo da dođemo do neke razlike koja nam je omogućima mir. Primili smo neke trojke u finišu i izbubili nekoliko lopti, ali smo uspeli da iznesemo do kraja".

Crnogorski stručnjak nije želeo da ulazi u euforiju jer je ovo bilo tek drugo kolo Košarkaške Superlige.

"Nama je bila ideja da savladamo Partizan i dođemo do bodova. To smo ostvarili i naravno da nam je draga pobeda, kao i svaka protiv Partizana. Uspeli smo to da osetimo večeras, ali idemo dalje, ima još mnogo da se igra", istakao je Radonjić.

Milko Bjelica bio je veoma dobar sa 12 postignutih poena.

"Sigurno je da svaki ’večiti derbi’ nosi tu težinu moranja, ali mi smo uspeli. Zahvalio bih se svojim saigračima na pobedi", dodao je Bjelica.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar