Printezis: Efes? Mi smo bolji i zaslužujemo F4!

Legenda pirejskih crveno-belih veruje da Olimpijakos zaslužuje mesto na završnom turniru.

Košarka 26.04.2017 | 10:15
Printezis: Efes? Mi smo bolji i zaslužujemo F4!
Nisu uspeli košarkaši Olimpijakosa u potpunosti da iskoriste prednost domaćeg terena na početku četvrtfinala Evrolige, zbog čega je Efes u Istanbul otputovao s jednim, velikom brejkom.

Ipak, ako Jorgosa Printezisa pitate ko bi trebalo da ode na završni turnir, njegovo mišljenje je logično. Ali, legenda grčkog šampiona veruje da je Olimpijakos daleko bolji tim od Efesa.

„Ovde imate ceo niz utakmica, nebitno je ko je protivnik. I te utakmice su jako teške. Teoretski, u prednosti ste kada prve dve utakmice odigrate na svom terenu. Ali, prava prednost je kada imate petu utakmicu na svom terenu. Jako je teško dobiti dve utakmice zaredom kada igrate u dva dana oba puta. Eto, desili su se neki sitni detalji koji su presudili u drugom meču, ali znam da ćemo biti bolji“, kaže Printezis.

Čovek presude u mnogim velikim i bitnim utakmicama veruje da bi Olimpijakosu bilo teško sve i da je u Istanbul otišla s dve pobede viška.

„U svakom slučaju morali bismo da idemo na pobedu. Efes ima dobru ekipu i odlično se snalazi kod kuće. Ali, generalno gledano, mi smo bolji i zaslužujemo prolaz dalje. S tim što sad to moramo da pokažemo na terenu. Pričom se ne postiže mnogo, zato moramo mnogo da radimo“.

Treća utakmica četvrtfinala Evrolige igra se u sredu od 18.30. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar