Mesi i novi ugovor? Dobre vijesti za Barsu!

Kraj sage je blizu! Sjajna partija u El klasiku očigledno ubrzala pregovore.

Fudbal 27.04.2017 | 10:30
Mesi i novi ugovor? Dobre vijesti za Barsu!
Priča o Lionelu Mesiju i novom ugovoru sa Barselonom se baš „otegla“ poslednjih meseci. Počela je čak da liči i na pravu latinoameričku sapunicu. Ipak, dobro obavešteniEl mundo deportivo navodi da se konačno nazire kraj još jedna sage u španskom fudbalu i da će Mesi staviti paraf na novi ugovor.

Sjajna partija kojom je potopio Real u El klasiku samo je ubrzala stvari, kako tvrdi katalonski list i za očekivati je da se uskoro usklade i svi preostali detalji.

U pregovorima učestvuju predsednik kluba Đozep Bartomeu i Mesijev otac, Horhe. Već su se sastali par puta u Barseloni prethodnih dana.

Bez obzira što su u prethodnom periodu postojala određena neslaganja dve strane, očigledno je da su one, polako, ali sigurno ostale u drugom planu.

Jednostavno, kako piše Mundo Deportivo, u ovom trenutku nije moguće zamisliti Barselonu bez Mesija i zbog toga Bertomeu želi da završi sve detalje pre nego što se otac fudbalera vrati u Argentinu za nekih 10-ak dana.

Očekuje se da Mesi dobije znantno povećanu platu i bude u rangu sa Nejmarom, ali i “debeo“ bonus za samo potpisivanje novog ugovora.

Ako sve prođe po planu, to znači da će ove sezone uprava Barselone završiti ogroman posao, jer je već produžila ugovore sa Nejmarom, Serhiom Busketsom i Havijerom Maskeranom. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar