"Beograd - Banjaluka" opet kreće iz Teslića

Druga trka 11. biciklističke trke "Beograd - Banjaluka" startovaće u nedjelju u podne iz Teslića, a karavan će preko Tešnja, Doboja, Dervente, Prnjavora i Laktaša stići u Banjaluku.

Ostali sportovi 26.04.2017 | 17:20
"Beograd - Banjaluka" opet kreće iz Teslića
Opština Teslić treći put zaredom je domaćin, a načelnik Milan Miličević upoznao je organizatore da su pripreme u završnoj fazi i da će ovaj grad još jednom biti uzoran domaćin.

"Sponzorstvom i suorganizaciji ovako važnog događaja definitivno smo pozicionirani na turističku mapu i sa ovim segmentom ponude. Naša nastojanja u godinama koje dolaze biće usmjerena ka povećanju izdvajanja za slične događaje koji unapređuju turističku ponudu opštine", rekao je Miličević.

Direktor Trke Vladimir Kuvalja izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa ljudima koji vode opštinu Teslić.

"Naša želja je da ovo bude događaj od značaja i za građane i za opštinu jer zaista imamo fenomenalnu saradnju sa opštinskim vlastima i drago nam je da je očigledan turistički potencijal trke prepoznat u ovoj opštini", rekao je Kuvalja.

Direktor Turističke organizacije Teslića Siniša Božić nada se da će više od 170 biciklista i još bar pet puta toliko ljudi koji inidrektno učestvuju u trci.

"Srećni smo što smo dio međunarodnog spektakla, a kao domaćini strata obećavamo da boravak biciklistima i drugim učesnicima kao i posjetiocima u Tesliću biti prijatno i nezaboravno iskustvo", rekao je Božić.

Trka "Beograd - Banjaluka" startuje u subotu iz Beograda, a cilj je u Bijeljini. Karavan se zatim seli u Teslić i dan kasnije kreće ka Banjaluci. Ulazak biciklista u najveći grad Srpske i završnicu direktno će prenositi RTRS.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar