Pioli nije kriv, ali šta ćemo sa igračima?!

Interova ekipa cele nedelje u karantinu! Uprava nije zadovoljna!

Fudbal 25.04.2017 | 21:00
Pioli nije kriv, ali šta ćemo sa igračima?!
Stefano Pioli je podneo ostavku, uprava je odbila i po svemu sudeći prst krivice uperila na igrače. U zvaničnom saopštenju objavljenom na klupskom sajtu uprava Intera je diplomatskim jezikom izrazila “punu podršku“ šefu struke, a ekipu poslala u karantin u sportski centar Apijano.

Počevši od sutra, pa sve do nedeljne prvenstvene utakmice sa Napolijem.

Kap koja je prelila čašu bio je subotnji duel sa Fjorentinom u kojem su Nerazuri tek u samom finišu izborili koliko-toliko časni poraz od 4:5. Ali nije samo gostovanje u Firenci problem - Inter je u poslednjih pet kola osvojio samo dva boda, ispustio dva gola prednosti u gradskom derbiju sa Milanom, izgubio od nejakog Krotonea...

Neka reakcija se mogla očekivati.

"Način na koji smo izgubili u Firenci je neprihvatljv za naše navijače i u Italiji i u inostranstvu i odlučni smo da ispravimo stvari... Kako bismo to učinili, klub izražava punu podršku Stefanu Pioliju i celom njegovom stručnom štabu. Pioli je preuzeo Inter u teškom trenutku i njegov rad je bio besprekoran otkako je u novembru prošle godine seo na klupu", ističe Inter negirajući priče o promeni za kormilom.

Dodaje i da mu je cilj da sezonu završi što višim plasmanom na tabeli i izbori mesto u evropskom takmičenju. Odnosno Ligi Evrope, jer Liga šampiona je van vidokruga. Iako su mnogi kritičari italijanskog fudbala spremni da se opklade da su loši Interovi rezultati baš posledica nezainteresovanosti za učešće u Ligi Evrope, tradicionalno neomiljenom takmičenju na Apeninima.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar