Vinjales: Ne znam kako je krenulo po zlu...

. . . ali sa Markezom borba tek sledi! Novu zvezdu Movistar Jamahe pad i loš start su sprečili da na Ostinu dođe do statusa vanzemaljca. On posle svega poručuje da će njegov i Markezov rat tek početi.

Ostali sportovi 27.04.2017 | 17:45
Vinjales: Ne znam kako je krenulo po zlu...
Kako se postaje” Moto GP vanzemaljac”? Pa, pobedama a Maverik Vinjales ih ima dve nakon kojih se desio pad na Ostinu. Tako je Španac ostao bez prvog mesta u generalnom plasmanu. Preuzeo ga je Valentino Rosi. Ne, nije Vinjalesu zbog toga nije žao, niti kuka zato što je pao. Izgleda da njega kopka nešto drugo, odnosno činjenica da je Mark Markez pobedio.

“Stvarno ne znam tačno šta se desilo. Sve smo mi proverili, čak sam išao i malo sporije nego tog jutra. Ali, takve stvari se jednostavno dešavaju”, rekao je Vinjales i značajno pogledao ka boksu Repsol Honde. Tamo obitava Mark Markez, petostruki pobednik VN Amerike.

“Isto se to desilo Marku Markezu u Argentini. Sada se ipak fokusiramo na Herez. Na neki način sam srećan, jer sam znao da će morati da dođe jedan težak vikend. Sada je došao i sve je to iza mene. Borba sa Markezom će tek biti”, konstatovao je Vinjales na čiju kartu je zaigrala Movistar Jamaha i nije pogrešila. On je dokazano sjajan takmičar sa sportskom budućnošću.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar