Sjajna vest za "Orlove": Oporavio se Prijović!

Srpski fudbaler zaigrao je za PAOK posle pauze od mesec i po dana, što je informacija koja je obradovala Slavoljuba Muslina.

Fudbal 25.04.2017 | 14:00
Sjajna vest za "Orlove": Oporavio se Prijović!
Aleksandar Prijović oporavio se posle povrede ključne kosti i vratio se na teren, uprkos pesimističnoj prognozi lekara da bi mogao da pauzira do kraja sezone.

Fudbaler je posle pauze koja je trajala mesec i po dana zaigrao juče za PAOK na gostovanju Platanjasu u grčkom šampionatu.

Odigrao je poslednjih pola sata meča, u kojem je tim iz Soluna ostvario pobedu - 3:1.

To je svakako odlična vest za selektora Srbije Slavoljuba Muslina koji je rekao da računa na Prijovića u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

On je u martu dobio dozvolu FIFA da igra za "orlove", nakon čega je usledio i Muslinov poziv, ali je Prijović propustio duel sa Gruzijom zbog povrede.

To znači da bi Prijović mogao da konkuriše za mesto u timu Srbije za naredni duel kvalifikacija protiv Velsa, 11. juna u Beogradu, i debituje za "orlove".

Momak rođen u Sent Galenu nastupao je za kadetsku selekciju Srbije, potom i za mladu reprezentaciju Švajcarske, ali je onda doneo odluku da igra za "orlove".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar