Video: Partizan - Vojvodina... Bjesni rat!

Vučelić: Neko bi rekao da su se Zvezda i Vojvodina već dogovarali! Vojvodina: Ceo snimak je falsifikat i prevara! Ne smiruje se tenzija posle duela u Humskoj!

Fudbal 24.04.2017 | 17:00
Video: Partizan - Vojvodina... Bjesni rat!
Rat na relaciji Humska–Novi Sad i dalje traje. I svakim danom dobija na intenzitetu. Partizan i Vojvodina će u sredu igrati prvi polufinalni meč Kupa Srbije, ali on je trenutno u senci nemilih dešavanja sa stadiona Partizana koji su za posledicu imali bljutavo treće poluvreme.

Iziritirani povicima sa tribina, čelnici Vojvodine su napustili stadionu Humskoj u 69. minutu. Pojavio se i snimak na kojem jedan od odgovornih u Vojvodini navodno pretiljudima iz Partizana da će zbog spornih stihova („Pola Mađar, pola ustaša“) pustiti Crvenu zvezdu.

Dovoljno da reaguje prvi čovek Partizana Milorad Vučelić.

„Posle ovakve izjave neko bi rekao da su se Vojvodina i Zvezda ranije dogovarali. Razumeo bih revolt na skandiranje i da u trenutku besa neko opsuje. Ali posegunti za takvom reakcijom, to samo govori o stanju u našem fudbalu. Nisam video ko je to rekao, ali takva izjava je pokazatelj da uspeh ne zavisi samo od pozicije na tabeli, od snage timova i onog što pokazuju na terenu, već onoga što je dogovor među upravama klubova. I sudijska greška može da se vidi, ali dogovor ne može“, rekao je za Informer Milorad Vučelić.

On očekuje da nadležni organi FSS sami pokrenu istragu zbog navodnih izjava čelnika Vojvodine.

„Svi organi bi morali da reaguju. Mi smo fokusirani na teren, a ovo je nešto sasvim drugo. Možda ovo nije pretnja, možda je ovo konstatacija da su se takve stvari dešavale u prošlosti. Upozodravam da je to stanje vidljivo. Najgore od svega je kad neki klubovi izađu na evroscenu, pa ne znaju kako je igrati takmičarske mečeve“, dodao je Vučelić.

Međutim, iz Vojvodine su ekspreno replicirali. Predsednik novosadskog kluba Dragoslav Vuković rekao je da su pojedini ljudi iz sportskog sektora Partizana javnosti podmetnuli falsifikat. Tačnije, da snimak koji je objavljen nije verodostojan.

„To je čist falsifikat. Prevara nad prevarama. Pustio sam snimak 15 puta i samo sam čuo horsko pevanje sramne pesme 'pola Mađar, pola ustaša'. Sve mi deluje kao kao podmetanje i režija njihovog sportskog direktora, ne znam kako se tačno zove“, rekao je za Žurnal Dragoslav Vuković.

O navodnim rečima da će pustiti Crvenu zvezdu.

„Hajte, molim vas. Neozbiljno je da pričamo na tu temu. Vojvodini, našim fudbalerima i trenerima, nije bitno ko je na suprotnoj strani. Zvezda, Partizan, Radnički, Mladost, Borac. Svi su isti, hoćemo da pobedimo“, dodao je Vuković.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar