Terza u ofanzivi: Debelo smo oštećeni u derbiju i u Kruševcu!

Bićemo šampioni! „Nećemo više da se osvrćemo na one koji nas diskredituju“, rekao je generalni direktor crveno-belih.

Fudbal 24.04.2017 | 13:30
Terza u ofanzivi: Debelo smo oštećeni u derbiju i u Kruševcu!
Čelnici velikog broja klubova tvrde da arbitri guraju Crvenu zvezdu sa obe ruke kako bi odbranila titulu! Nezadovolljni su i u Napretku posle dosuđenog penala nad Ruizom, ali generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je u kontraofanzivi.

On je u izjavi za Informer poručio da je klub sa Marakane žestoko oštećen u prethodnom 154. večitom derbiju, kao i na gostovanju u Lazarevom gradu.

„Ko god je gledao derbi s Partizanom i utakmicu u Kruševcu, a makar malo se razume u fudbalu, jasno mu je da je Zvezda oba puta debelo oštećena. U derbiju, pri rezultatu 1:1, u 50. minutu trebalo je da bude isključen napadač crno-belih Leonardo. Da vidimo kako bi Partizan igrao sa igračem manje preostalih 40 minuta. Takođe, u Kruševcu je poništen gol Srđana Plavšića zbog nepostojećeg ofsajda“, poručio je Zvezdan Terzić za Informer.

On je rekao da se crveno-beli više neće osvrtati na reakcije drugih klubova, odnosno da ga ne interesuje rat na relaciji Partizan - Vojvodina.

„Prvi smo i bićemo šampioni. Nećemo se više osvrtati na sve koji pokušavaju da nas diskredituju, a ne moram da kažem na koga mislim. Pa onda se javlja taj iz Vojvodine što je rekao da će da puste Zvezdu, pa šta mi imamo sa tim?! Samo neka se oni urote protiv nas, nećemo nikome dozvoliti da nas uništi. Interesuje me jedino da budemo šampioni.“

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

PFC

24.04.2017 11:42

I nije vas sramota da posle svega uzmete titulu?

ODGOVORITE
Name

RSB

24.04.2017 12:40

Kada vas pogledamo,nije!

Name

Grobari Milici

24.04.2017 19:47

Smece...

ODGOVORITE