Video: "Bog se vratio - najbolji fudbaler u istoriji!"

Napadač Barselone Lionel Mesi odigrao je još jednu spektakularnu partiju u ‘El Klasiku’ i po ko zna koji put oduševio fudbalsku javnost.

Fudbal 24.04.2017 | 23:35
Video: "Bog se vratio - najbolji fudbaler u istoriji!"
Mesi je postigao dva gola u pobedi Barselone na ‘Santjago Bernabeuu’ od 3:2, a pobedonosni je došao u poslednjim trenucima utakmice.

Argentinac je odigrao možda i najbolji meč ove sezone, nastavio sa obaranjem rekorda i vratio Katalonce u borbu za titulu – sada obe ekipe imaju po 75 bodova, Real ima meč manje, ali i lošiji međusobni skor.

"Mesi je nezaustavljiv kada večera kod kuće. On je najbolji fudbaler u istoriji, a verujte mi, pogledao sam mnogo snimaka. Postigao je 500 golova i veliko je zadovoljstvo za sve navijače Barselone da se identifikuju sa Mesijem, kao jednim od njih. Barsa je bila neverovatna mnogo godina, ali veliki deo svoje istorije duguje Mesiju", rekao je trener ‘Blaugrane’ Luis Enrike.

Kapiten Andres Inijesta, koji je jedan od najboljih veznih igrača ikada, ne veruje da će se pojaviti fudbaler sličan momku iz Rosarija.

"Prava vrednost Lea je ta što ne prestaje da vas zadivljuje posle toliko godina. Za klub je čast što ga ima, on je blagoslov", jasan je Inijesta.

Luis Suares, saigrač iz napada, nije imao svoje veče u Madridu, ali je ostao bez teksta posle utakmice.

"Tim je sjajan, trud svakog igrača je bio spektakularan. Slika sa najboljim fudbalerom u istoriji. Čestitke, prijatelju", napisao je Urugvajac na "Tviteru".

Za razliku od Inijeste, Ivan Rakitić se već navikao na Mesijevu magiju, a protiv ‘Kraljevskog kluba’ pomogao mu je asistencijom i fantastičnom pogotkom sa distance.

"Mesi ne može da iznenadi nikoga. Možete da ga stavite bilo gde na terenu i on će naštetiti protivniku. Srećni smo zbog pobede, ali i zbog njega – potreban nam je".

Možda i najoriginalniji opis dao je Samjuel Eto, nekadašnji fudbaler Barselone koji je nekoliko godina delio svlačionicu sa Argentincem.

"Bog se vratio i ima ime – Mesi".



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar