Pobio familiju zbog TV antene

U selu Barič kod Golupca u Srbiji jutros se dogodila nezapamćena tragedija, jer je došlo do trostrukog ubistva i samoubistva.  Motiv ovog zločina, kako prenose pojedini mediji, je navodno spor oko TV antene.  

Srbija 24.04.2017 | 11:00
Pobio familiju zbog TV antene
Božidar D. (77), austrijski penzioner, hicima iz pištolja ubio je svog sina, suprugu i šuru, a snahu teško ranio.

Nakon toga, on je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu, u porti seoske crkve. Kako su "Novosti" saznale, cijela ova porodica godinama radi u Austriji.



Uzrok njihovog sukoba za sada nije poznat.

O ovoj nezapemćenoj tragediji koju Golubac ne pamti... Policija je obaviještena oko pola devet i kompletna uviđajne ekipa, na čelu sa zamjenikom Višeg javnog tužilaštva  u Požarevcu nalazi se na terenu, gde rasvjetljavaju slučaj.

Prema riječima načelnika uprave Požarevac Srđana Lazića višestrukom ubistvu je prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je Božidar imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

Austrijski penzioner Božidar Dačić (77) jutros je oko osam časova iz pištolja ubio svog sina Miroslava i ženinog brata Pavla u porodičnoj kući, dok je suprugu Radu sustigao u komšijskom dvorištu i tu dokrajčio. 

Svoju snaju Goricu Dačić (55) pogodio je sa tri metka u stomak, grudi i vrat, ali ona je preživjela i kolima golubačkog Doma zdravlja prebačena je u požarevačku bolnicu sa teškim ranama opasnim po život, gde se trenutno nalazi na operacionom stolu.





(Agencije)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Iskreno

24.04.2017 09:12

Nema dana a da u Srbiji se nedesi neki zlocin.

ODGOVORITE