Dodik - Izvršilac Mafije (drugi dio)

1.
Sjeća li se iko još 19. oktobra 2013. godine, kada je Milorad Dodik zaprijetio ukidanjem Okružnog privrednog suda u Bijeljini, jer je, par dana ranije, Sud donio presudu o blokadi računa firme "Alumina" iz Zvornika.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Sud u Bijeljini presudio je tada kako je "Alumina" dužna isplatiti litvanskoj “Ukio banci” 154 miliona KM po osnovi prispjelih kreditnih obaveza.

"Moja prva reakcija je bila da ukinemo sud u Bijeljini, jer očigledno služi za spekulacije i premjestimo ga na neko drugo mjesto. Možda se to i desi", rekao je Dodik na Palama, gdje je tada boravio.

Ministar finansija RS Zoran Tegeltija izjavio je tada kako pokušaj naplate dospjelih kredita predstavlja "Udar litvanske Mafije”, te je najavio kako će entitetska vlada, bez obzira na sudsku, presudu učiniti sve da "Birač" spasi od propasti.

Pomenuta 154 miliona KM od “Ukio banke” otkupio je Gordan Pavlović, vlasnik firme “Pavgord”, za 6,5 miliona evra, 20.11.2014., trinaest mjeseci nakon Dodikovog “zabranjivanja suda”.

Isti taj “Pavgord” je blokirao račune “Alumine” 12.04.2017. godine, sa namjerom da naplati svih 154 miliona KM: Odluku o blokadi je donio Osnovni sud u Zvorniku, ali Dodik nije zaprijetio ukidanjem Suda u Zvorniku, niti je Tegeltija okarakterisao blokadu računa kao “Udar Mafije”.

Tegeltija se uopšte nije oglasio.

2.
Zašto je blokada računa 2013. godine bila “Udar litvanske Mafije”, a 2017., nakon blokade računa po istom osnovu, ali sa drugim akterima, nije i zašto su iz izjava zvaničnika RS nestali i “Udar” i “Mafija” i “Ukidanje Suda”?!

Zato što je Pavlović kupio potraživanja “Ukio banke” po odobrenju/nagovoru Milorada Dodika. I uz asistenciju Zorana Stevanovića, načelnika Zvornika, koji to i javno potvrđuje.

I Pavlović i Stevanović su dio Režima, prvi kao SNSD-ov tajkun, drugi kao načelnik Zvornika i visoki funkcioner SNSD-a.

Pavlović je na poslu otkupa, koji mu je sugerisao Dodik, izgubio dosad 20 miliona KM; Nezvanično svih 30 miliona KM, zbog kamata.

3.
Pavlović ne želi da sam podnese taj enormni gubitak, jer mu je Dodik signalizirao da ide u otkup. Zato je i pisao pismo Dodiku; Ne da se dogovori, već da ga podsjeti šta mu je obećao, a obećao mu je ili 50-60 miliona za otkupljena potraživanja od “Ukio banke” (koja su fiktivna) ili udio u “Alumini”.

To je istina i to se treba reći, kako bi se znalo šta je na djelu i kako bi se znalo da je Dodik prevario Pavlovića/Stevanovića u opisanom prljavom poslu, prepustio ih njihovoj sudbini i ogromnom gubitku, nakon čega se “Pavgord” odlučio na blokadu računa.

Dodik se boji šta bi Pavlović i Stevanović mogli javno reći; Zato danas ne ukida Sud u Zvorniku, već kenjka o “pravosuđu koje je u funkciji kriminala i lopovluka”, ne izgovarajući imena kriminalaca i lopova.

Pavlović nije naivan tip; Dapače, riječ je o vrlo opasnom čovjeku, iza kojeg stoje još opasniji moćnici - Oni neće tek tako dozvoliti da ih Dodik izvara.

Oni će htjeti naplatiti svoje. I neće posustati.

4.
Dalji razvoj situacije oko “Alumine” i njenog računa i njenih miliona pokazaće gdje je Dodik - Da li je krenuo u isplatu duga “Pavgordu”, što će potvrditi dalja blokada računa i skidanje novca sa njega za račun firme fočanskog tajkuna; Druga varijanta je da RS prihvati poklanjanje dijela “Alumine” firmi “Pavgord” za ništava potraživanja, a treća mogućnost je da se Dodik suprotstavi Pavloviću, koji je po njegovom odobrenju ušao u posao zbog kojeg je izgubio, zvanično 20, a nezvanično 30 miliona KM?!

Kako god bude, Dodik je na velikoj lomači, jer su ugrožene hiljade ljudi, radnika “Alumine”, Zvornik, Milići, Srebrenica…

Paradoks je da je prevaren i “Pavgord” i oni koji su iza njega, jer su izgubili novac, zato što ih je Dodik “zaboravio” u svojim planovima.

5.
Ugrožena je i Republika Srpska, koja je postala bojište Mafije, što se u ovom entitetu tuče preko podređenih joj zločinačkih organizacija. Utkanih u SNSD.

Tuku se oko plijena, bilo da je riječ o rudi, balvanima ili glinici!

6. 
Najveći krivac za užasno stanje u kojem se RS nalazi, sa akcentom na Zvornik, jeste Dodik: On je prihvatio da se ide u igre sa navodnim potraživanjima Ukio banke, da bi sada pokušao da se izmakne.

Ostavio je radnike “Alumine” na cjedilu.

Djelovanje Suda u Zvorniku je samo posledica tog stanja, ali i dokaz moći Pavlovića i ljudi koji stoje iza njega.

Oni su organizovali veliku akciju blokade računa, u kojoj je učestvovao niz predstavnika pravosuđa, entitetskih funkcionera, čak i oni koje je plaćala “Alumina”, ali institucije RS to nisu spriječile. I niko dosad nije priveden.

A jeste na djelu udruženi zločinački poduhvat protiv “Alumine”!

7. 
Radnički protest je još uvijek u “Zombi fazi” - navođeni su od druge Dodikove ekipe, što trenutno vlada “Aluminom” i koja, takođe, nije naivna, ali je teško za povjerovati da će u toj fazi protest i ostati ukoliko potraje blokada računa i firma stane sa radom.

Radnike treba podržati, “Alumina” im je životna žila kucavica, mada bi bilo vrlo bitno da razumiju gdje je “Baščelikovo jaje”!!! I koja je stvarna adresa njihove tegobne životne neizvjesnosti!

8.
Dodik jeste Izvršilac Mafije; Potvrđuje to i namjera da proda rudnik “Ljubija” iz Prijedora, firmi “Izraeli investment grup”, koja na poslovnom nebu znači manje od praznog skupa.

Evgenij Zotov, direktor te firme, prijeti otvoreno Marku Paviću, šefu DNS-a; Upada na pres konferencije, poput kakvog desepradosa; Maltretira sve redom; Niko ne reaguje, posebno ne MUP i Tužilaštva, a Dodik ćuti o svemu.

Zotov je 2012. godine, po nalogu Arie Livnea i Milorada Dodika, postao predstavnik RŽR Ljubija u odnosima sa “Mitalom”, koji sada gospodari rudnikom.

Prema pisanju “Blica”, na toj poziciji bio je do 2014. godine, kada je i nastao “Izraeli investment grup”.

Logično se zapitati kako je to Zotov, službenik Režima, za tri godine došao do 92 miliona KM, koliko sada njegova “firma” nudi za rudnik?!

I da li Zotov želi da se dokopa državnog paketa akcija kako bi reketirao “Mital”; I da li Narodna skupština RS treba da izglasa/ozakoni iznudu, tako što će nekom Zotovu, vrlo vrlo sumnjivom tipu, dati svoj udio u RŽR “Ljubija” i prodati mu rudnik?!

Nemojte smetnuti sa uma da je Vlada RS već to izglasala!

9.
 Nijedan ozbiljan investitor, nigdje u Svijetu, ne nastupa kao Zotov; Tako nastupaju hohštapleri, a zašto Dodik stoji iza pomenutog hohštaplera nije pitanje za milion dolara, već za istražne organe BiH, pošto ovi u RS neće ništa da urade!

Teško sam kritikovao “Mital” na ovom blogu upravo zbog transfernih cijena, koje Dodik sada ističe kao glavni argumet prodaje rudnika Zotovu, ali te poslove je dozvolio upravo Režim Milorada Dodika i zakazale su institucije.

Neka institucije naplate od “Mitala” sve što pripada RS, a realno je da tih para ima u milionskim iznosima, ali je krajnje neprihvatljivo da se Zotovu&Sjecikesama daje “Ljubija”, kako bi oni iznuđivali novac od “Mitala”.

To je manji dio zla; Veći je da će Službenik Zotov&co oteti što se oteti može i zatvoriti rudnik. Nakon toga ide lančana reakcija - pada i Zenica i Željeznice i Prijedor i cijela ta regija!

10.
 Dodikovi dosadašnji “ručni radovi” pokazali su se smrtonosnim po brojne značajne subjekte u RS - od “Birča” pa sve do bankarskog sektora; Ako se “Ljubija” prepusti Službeniku Zotovu, biće to Kruna propasti ovog entiteta.

11. 
Iza Zotova stoji Arie Livne, smežurana kleptomanska živa arheološka iskopina, zbog koje je Dodik nasrnuo na institucije države Izrael, ponižavajući ih otvoreno i vrijeđajući njihov dignitet.

Izrael je zvanično saopštio da Livne u toj zemlji ne predstavlja Ništa i da ne žele da ga vide ni na jednom sastanku kojem prisustvuju zvaničnici te zemlje u BiH.

Dodik je osoba van sebe; Njegovi suludi istupi su posledica straha od procesa koje je otvorio sa najopasnijim ljudima iz Regiona i istočne Evrope i koje sada ne može da dovede do kraja. A obećao je.

12.
Ukazao se i Risto Marić, direktor JP “Šume RS”, koji je, preko noći, “otkrio” brojne izvoznike drvnih sortimenata, što je nezakonit posao.

Marić se “sjetio” da zabrani izvoz; Kakva iluminacija, demonstracija straha, koja je samo površni pokušaj da se strasti primire, nakon protesta drvoprerađivača na Sokocu.

Pitanje je šta je sa istragom o reketiranju za koje su Marića optužili drvoprerađivači i da li je uopšte otvorena?!

13.
Nemojte se iznenaditi ako se uskoro u RS pojavi “Gerila” koja će nenasilnim sredstvima otpočeti borbu protiv Režima.

Da budem potpuno precizan - moraće se pojaviti, jer je stanje neizdrživo.

14.
Danas je punih šest godina kako sam pokrenuo blog “Sa druge strane”.

U proteklih šest godina blog je imao, do ovog trenutka, 23.126.605 posjeta, doživio sam štošta i neprijatno i prijatno, ali se nijednom nisam pokajao zbog toga što sam otpočeo i radim ovaj posao.

Slobodan Vasković http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2017/04/dodik-izvrsilac-mafije-drugi-dio.html?m=1

KOMENTARI91
POŠALJITE PORUKU

Marko

21.04.2017 20:07

Dukic ce biti najveci gubitnik. Ovo je sve dogovor Pavgorda-Dodika i Debelog

Najveći gubitnici smo mi narod, koji se ponizen i dalje sunovraćuje i guri....

mami

21.04.2017 23:42

Da li neko zna da mi odgovori zašto ovaj čovjek sa slike kad god drži dlanove sastavljene oni su u obliku trougla. Odnosno, dva palca i dva kažiprsta čine trougao. Negdje sam procitao da tako rade samo veliki svjestski državnici. Ali, on ne spada u tu grupu !!!

Radoznao Tip

22.04.2017 05:39

Slažem se sa tobom. Oni su Aluminu uzeli (samo je pitanje kako će je lešinari između sebe pobucati), ali im je Dukić dvrd orah. Od Milića je kreirao kneževinu, formirao privatnu policiju i brani svoj privatni posjed od jazjarenih vukova. Znaju lešinari da im Alumina bez boksita vrijedi malo ili ne vrijedi nikako.

RE Marko

22.04.2017 05:43

Zamena teza. Boksit bez Alumine je mrtav.

Beco

22.04.2017 09:41

VASKE

21.04.2017 20:07

E MOJ VASKOVIĆU, DOBRO TI ZBORIŠ ALI NAŽALOST NIKO U OVOM JADNOM NARODU TO NE RAZUMIJE JER U NORMALNOJ DRŽAVI BI SE DIGLO BAREM 100 HILJADA LJUDI NA PROTESTE. PROSJEČAN ČOVJEK U RS I SADA VIDI DODIKA KAO SPASIOCA RS,A OVI IZNAD PROSJEKA UGLAVNOM SE NEGDJE UHLJEBIO I ĆUTI, TO VLAST KORISTI I KAO ŠTO KAŽEŠ SADA PRODAJU PRIRODNE RESURSE ŠTO JE POKAZATELJ DA JE BANKROT I KRAJ RS BLIZU

Važno je da on brani srpstvo i Bakiru odbrusi :D

re Vaske

21.04.2017 22:54

Prosječan čovjek (onaj što ne glasa i po odavno se predao) bi došao pred Vladu i Skupštinu kada bi imao ko da ga povede. I takvih bi blo najmanje 100 hiljada. Ali, nema ko da ga povede (opoziciji takođe ne vjeruju) i ko da mu plati autobusku kartu do Banja Luke. Prosječan čovjek je gladan i bez marke u dđepu. Da bi 100 hiljada ljudi došlo u Banja Luku potrebno je najmanje 3 miliona km (20 za prevoz i 10 za sendvič i vodu), a to niko ne može ni da skupi, ni da da. Protesti bi trajali sigurno nekoliko dana, tako da ni ta cifra nije dovoljna. Kad bi Vasković htio da se stavi na čelo kolone (glavu u torbu je već stavio) i da negdje nađe toliki novac, to bi se moglo organizovati, i režimska vlast bi bila srušena. Kad bi se to i desilo, postavlja se pitanje koja budala bi poslije prihvatila da vodi zemlju. Država je opljačkana, resursi rasprodati, privreda na koljenima. Sadašnja opozicija to zna, pa i ne pokušava da dođe na vlast. Lakše im je da se uhljebe u nekoj državnoj instituciji na nivou BiH i tamo grickaju sigurnu platu i privilegije koje uz to idu. Ovo što se dešava je bolje. Režimska kriminalizovana kamarila je počela da se kolje između sebe, oko onog malo što je ostalo. Pošto je državni budžet i opštinske kase prazne, ustremili su se na ono malo prirodnih resursa, ili industrije što je vezana za resurse, što je ostalo. Dodaću i to, da malo ko shvata da naši političari rade za mafiju koja je u ex Yu nastala raspadom DB (državne bezbednosti), i koja je stacionirana uglavnom u inostranstvu. Ta ista mafija ih je i dovela na vlast i na vlasti ih održava klasičnim mafijaškim sistemima (reketiranje, ucjene, prijetnje, itd.). Pare su davno iznesene iz zemalja ex Yu i nalaze se u Londonu, Kipru, Mostvi, Dubaiu. Naši političari, ili mali miševi mekinjaši, a u toj priči uspijevaju da da omrse i vlastite brkove. Ali, većina opšljačkanih para završava u inostranstvu putem transfernih cijena, itd. Samo naivni mogu da vjeruju da su stranci kupili najveće privredne kapacitete u RS, ali i drugim zemljama. Da ih nabrajam, narod zna koje. Ko je kupio odmah nakon rata naše najveće banke, i najveće prerađivačke, i druge, kapacitete (nafta, ugalj, metalna ruda, telefonija, poljoprivreda,...) ??? Priče za malu djecu su da su to uradili stranci. Ko upravlja elektroprivredom i najvećim energetskim objektima (hidrocentrale, termocentrale, itd.)??? Ko ima monopol na izvoz 30 % viška struje iz RS ??? Ko održava te kapacitete, i na koji način dobija poslove ??? Narode, ne budimo naivni...U Italiji, npr. mafija upravlja zemljom još od završetka I sv. rata. Zašto bi kod nas bilo drugačije. Da li se iko pita gdje su nestali skoro 300'000 ljudi iz RS za poslednjih 10-15 godina. Da li će iko odgovarati za taj genocid ???

Vaskrsije

22.04.2017 06:10

MUNGOS

21.04.2017 20:22

BEZ ESKADRONA S.... NEMA REŠENJA.

Tražimo te.......

re mungos

21.04.2017 21:09

OVO MOZE RIJESITI SAMO ONAJ KOREANAC OŠIŠANI ZA 24 sata imalibismo iste frizure hahaha KO JE ZA KIMA NEKA SE JAVI

re

21.04.2017 22:24

Tu smo

re mungos

22.04.2017 00:25

Dada

21.04.2017 20:34

Bice tu svega....

Da

21.04.2017 21:17

Bravo Vaskovicu, tacno i precizno,da te nema bio bi totalni mrak na medijskom nebu.

...je ipak senzacionalistički nastrojen ostrašćen treba ga čitati polako...sa pauzama inače kad ga pročitaš išao bi odmah dići revoluciju.

malkice

24.04.2017 09:31

SKVT1

21.04.2017 21:26

I na kraju kad sve uniste, nece nam preostati nista drugo nego da uzmemo svoje porodice i idemo kao migranti prosle godine da nas sutaju i pljuju, policija i novinari, da molimo za malo hljeba u svijetu. Bravo za nas.

Revolucija

21.04.2017 21:40

Ovo samo Che Gevara moze rijesiti.

Ma kakvi STALJIN

re

21.04.2017 22:26

Taj čvor riješio bi Aleksandar Veliki. Na svoj način, mačem. Ali nema ni mača ni Aleksandra.

Eee..

22.04.2017 09:12

Zoki

21.04.2017 21:41

Gdje su sad Borci RS,znali su svojim zivotima stvarati RS kako bi je danas Mile rasprodavao,zasto sad cutite,jeli to znak odobravanja ili kukavicluka da se stane na kraj ovom Rezimu,koji Drzavu i Narod vodi u nestanak?!

Nediraj borce mrcino,gdje su ostali,gdje su studenti landaraju cekaju da padne s neba,idoli su im ovi gore pomenuti monstrumi,dosta ljudi iseljava kao da ih tamo ceka med i mlijeko!!!Mi smo u najljepsim godinama morali da branimo da nas nepokolju kao u Jasenovcu,zar to nije i previse!!!!nemoj da ti padne na pamet da prozivas borce istinske prve kategorije!!!!!!!!!!!!!!!!

dzoni

21.04.2017 22:25

To dzoni, nabodi ga, lako je tuđim spolovilom I kategorije po gloginjama otresat'.

To

21.04.2017 22:59

A borci druge kategorije?

Dzoni Dzoni

21.04.2017 23:33

Bravo Zoki, i ja se isto pitam vec godinama. Ako ste vec vase najbolje godine proveli u rovu, sta vam znace onda ove najgore. Gledate kako vam djecu mafija jede. Bravo!!!

Koo

24.04.2017 11:13

Reminder

21.04.2017 21:45

Putevi RS i Ugovori o redovnom održavanju? Po kom osnovu će se naplatiti firme koje su nastavile da održavaju puteve bez novih Ugovora?

Nemam riječi !.

Hef

21.04.2017 22:41

To je dosta vidljivo.

Baš

21.04.2017 23:00

Prointer?

Re Hef

22.04.2017 00:00

Takozvani autoput od prijedorske petlje do Klasnica i gradiska cesta od Klasnica do Laktasa, raspadaju se. Na autoputu nema zavrsnog sloja a podloga im je takodje nula bodova.

vozac

22.04.2017 00:02

Smiješan je kvalitet asfalta generalno kod nas! Noću i kad je kiša kao da upija svjetlost, o proklizavanju ne treba ni govoriti. Da imamo državu izvodjači i nadzor bi zaradili doživotnu zabranu rada.

Re vozac

22.04.2017 09:05

aa

21.04.2017 21:53

E moj slobodane dzaba 23.126.605 posjeta kad ništa nemožeš promjeniti... a sve živa istina.

Moze promjeniti, itekako. Ogromna energija i vrhunska inteligencija je potrebna za ovo sto Vaske radi. I na kraju ce biti pobjednik. Vec sada vise vrijedi Vasketov stap od Dodikovog konja Alata.

@mostarac

22.04.2017 00:26

rudi cajevac

21.04.2017 22:04

Dobro ti je ovo Slobo, al ako može mala dopuna. Nisu oni NN lica i vec si pisao o mnogima i nije je on u njihovim rukama. Pogledajte malo kraj osamdesetih i ostala dešavanja, nosioce tzv. finansijskih tokova i nosioce politickog života i mozaik će se sam sklopiti. Bivši direktori koji su izneverili ideju socijalizma i sitni privatnici su nosioci danasnjih desavanja. Vrhunac zarade je bio rat i posleratno vrijeme to znaju i vrapci. Naš šef je punopravni član i upražnjeno mu je mjesto jer su ga i pogurali i oteli od sitnih darova i krpica koje su mu davali Malena. O i ekipa. Međunarodni zajednica tj. zapadne službe znaju za sve to, al ne diraju to jer im sada odgovaraju i sve se poklapa u globalu. Posledice ozbiljno nikoga od zvaničnika ne intetesuju, a one su raseljavanje sa ovih prostora i totalno porobljavanje čoveka.

Tacno tako

Jag

21.04.2017 23:51

Brod

21.04.2017 22:20

Svaki ti je zlatna zaslužio si medalju za hrabrost, pravi profesinalni novinar, neka te dragi bog čuva.

Ako bi normalnog svijeta pitali, sa kim bi radije popili kafu, Vaskovicem ili Dodikom. 99% bi izabralo Vaskovica. Sta bi to covjek pricao sa Dodikom!?

@BROD

22.04.2017 06:08

Brode potpisujem tvoj komentar.

baka

22.04.2017 21:24

Don Kihot

21.04.2017 22:28

Ključni zadatak jeste pronći kako Baja i njegovi pijuni peru pare...činjenica je da nigdje ne ostavljaju trag,policija nesmije ništa da poduzme, banke su u njegovim rukama jer su glavni bosovi postavljeni od strane SNSD-a dakle Investiciona razvojna banka, Livne , kojekakvi likovi koji dolaze i prolaze a da nikome ne polažu račune su ključ...Stranku održava tako što su vi direktori postavljeni od strane stranke obavezni godišnje dati 10 hiljada KM za stranku , dakle tu je jasno , ali kako demontirati priliv sredstava koji vrši prodajom dijonica kome, kako ,zašto, ko kupuje ko su face to treba demistifikovati što prije....

Dabogda crvena sekta pomodrela.

re

22.04.2017 21:21

Stevo

21.04.2017 22:44

Niko nas vise ne unistava nego vlast koja je opljckala i zavadila narod! Sledeci i poslednji odbranbeni korak rezima bice svadja na istocnii zapadni dio i to bi mogao biti novi Dodikov glogov kolac Republici Srpskoj!? Prvi kolac nam je zabo 1997 godine kada je tenkovima SFOR-a srpsku presjekao kod Brckog.Poslednje sto ce uraditi bice to isto...Nazalost,mnoge stvari idu u tom pravcu!

Dobice on Stevo glogov kolac po ledjima.Nista Rudonja vise nece moci.

re

22.04.2017 05:52

baka

21.04.2017 22:45

UZ veliko postovanje divim se ovom velikom covjeku.Cestitam mu na svemu i zelim mu mnogo srece u vremenu Koje dolazi.Hvala Bogu sto ga je podario.

E bako, bako, baš mi je drago što si pronašla predmet obožavanja: em ljepota, em balet, em novinarstvo- tri u jedan!

E

21.04.2017 23:35

Em ti daj jedan svoj kvalitet, pa da i tebe pohvalimo. Što si zlurad? Šta te muči?

re E

22.04.2017 12:42

Mene? Mene ništa ne pati, to vidi sa ovim svojim pajtašima.

Mene?

22.04.2017 18:23

Pa i ti si ovdje nas pajtas,jer si ovdje.dobro nam dosao i zelim ti da sto prije prosvijetlis svoj um.srecno.

re Mene

22.04.2017 21:20

E,a neme cudi sto ti to sve primjecujes kod njega.

baka

22.04.2017 21:25

Muci ga sto je Slobo zgodan a normalan.

rereE

22.04.2017 21:34

vjernik

21.04.2017 22:47

Rijetki su ljudi casni ,hrabri i odvazni kakav je Slobo.Sija nekom svjetloscu i uliva nam nadu u bolje sutra.Zivio nam.

"Sija svjetlošću"!? Isusek, defakto.

Sija

23.04.2017 10:46

ekonomista

21.04.2017 22:56

Sve je sracunao u miligram i pokazao ovom coravom narodu.Jednog dana kada narod progleda shvatice sta je ovaj covjek uradio.

pitam se pitam

21.04.2017 23:00

Zasto bikovi imaju velike glave?

Kad gledam ovu sliku i ja se pitam.

re

22.04.2017 05:49

I buljave iskolačene oči..??!!

Re

22.04.2017 09:03

jaca.males@gmail.com

21.04.2017 23:41

Jesi li se najeo bobarevih para?

NAGRADA ZA NOVINARA

21.04.2017 23:54

Ljudi, ima neka nagrada koja se dodjeljuje u svijetu ...gdje li...posebnim novinarima za hrabrost, iskrenost, doprinos novinarskoj djelatnosti ...tako nesto? Moze li se neka inicijativa pokrenuti za ovog covjeka? BAR TOLIKO...

Covjek je za Nobela!!!!

@..

22.04.2017 01:07

Dace Bog.

re

22.04.2017 05:48

Milan

22.04.2017 00:22

Vaskovica za premijera ili predsjednika,cudi me zasto nije osnovao stranku,svi te podrzavaju,jer govoris istinu,i svi bi glasali za njega

Milane,ideja ti je za OSKARA.Pa da se srusi crvena bagra jednom za navijek.

re

22.04.2017 05:45

E kol'ko je pacijenata ovde, bogo moj...

Haha

22.04.2017 09:10

Na kojim si ti šećerima?

re haha

22.04.2017 12:43

Haha se smije kao budaletina.

baka

22.04.2017 21:29

Ovdje treba jedan Ce Gevara ili onaj Gibson iz Hraborg srca...neko takav da povede narod Imamo li ga... Treba imat srce u junaka!!!

da da

23.04.2017 11:24

Mislim da se u grobu prevrcu nasi velikani, hrabre ustanicke vodje Oj Srbadijo, sta od tebe osta???????

prevrcu se

23.04.2017 11:25

Tomo

22.04.2017 01:27

Gotov je.

Davno je on gotov,samo se sjena njegovog tijela vuce kroz nesto sto on misli da je zivot.

baka

22.04.2017 21:31

Djekna

22.04.2017 03:06

Biće zapamćen kao neko ko je uništio sve u RS, nauku, struku, inženjere, dobre majstore, zdravstvo, školstvo, fabrike, moral, sistem vrijednosti. Imao je prodršku kojekave pogani koja je nalazila sebe u svemu tome a ostali su spavali zimski san i time im dozvolili sve to. Odgovorni su kao i ovi koji su ga podržavali direktno. Oni su ga podržavali indirektno. Takozvana medjunarodna zajednica, a oni su ustvari predstavnici najkrupnijeg svjetskog kapitala koji je nezasitan, je i te kako kumovala tome što je Dodik radio. Oporavak će biti moguć tek kad se usnuli idioti probude, i shvate da moraju upravljati procesima na način da redovno izlaze na izbore i biraju ispravne ljude a ne fukare. Ovaj narod će morati shvatiti da je korupcija zlo ili će ovaj narod nestati.

Sve je tacno od prvog do zadnjeg slova.

baka

22.04.2017 21:15

Ma vid' mi bake jest upućena. Ima da ti izradim baletanov poster za na vrata...

haha

23.04.2017 13:02

Opet ti o Njemu.Po On je tebi opsesija.To mi ovdje svi vidimo jer je ocito.Desava se desava,onako odjednom iz cista mira.haha,haha,joj sta ces_....

rehaha

23.04.2017 18:00

Meni? Opsesija? A ko ga, moliću, piše velikim slovom, ti ili ja?

haha

23.04.2017 21:27

A ko ga, prvo definiši, pa onda pričaj o velikom ili malom slovu. Tebi krivo što nemaš u sebi ni umjetničko ni stvaralačko, a ni pismeno. Žao mi takvih duša.

re haha

23.04.2017 23:07

Da, vidi se da si ti i pismen i stvaralačko-uvlakački nasađen jedino imaš problem da povežeš dvije proste rečenice u smislenu formu. Bjež' da te ne udavim u pravopisnoj šolji nesrećniče!

ha

24.04.2017 10:28

Sladak si skroz,ali te molim,ostavi nam Slobu,On je nama svjetlost,a ti nadji tamo medju crvenim,ima ih stokakvih.Samo nam Slobu ostavi.

rehaha

24.04.2017 13:44

Aaaaa, pa ti si onaj "svjetlost", "vodilja", "Isus"... Pa što ne kažeš kume!? Tako sam ja volio Brus Lija i Blek Stenu ali sam u međuvremenu odrastao.

haha

24.04.2017 14:05

Ja nisam onaj,ja sam zensko,a ti nisi odrastao.Ti si na nivou kanta.

za haha

24.04.2017 17:31

Posto si me "haha" licno prozvao, moram, sinko, da ti Kazem : Pojmi znacenje ljubavi hriscanske. To kod "crvendaca", sinko, nije ljubav, nego strahopostovanje. Drhtite pred bajom, a u dubini duse ga mrzite. Ovo je ljubav Nebeska, nicim nepomucena. Slobu svi volimo jer tvori istinu, a to je bozanska osobina. Ne razumijes ti to, sinko, i zato nemoj na ovu nasu BN dolaziti.

baka

24.04.2017 17:41

A što da ne dolazim bako, da te slučajno ne nerviram? Dižem ti pritisak? Kvarim vam igru? Ono, vi sa Vasketom godinama vičete "jaki smo", "razbijamo", "sad će", "samo što nije", "gotov je" i onda vas ja suočim sa surovom stvarnošću a vi se ljutite, psujete i bulaznite o božjoj pravdi i proviđenjima. Draže bi vam bilo da se bez mene međusobno tapšete po ramenima, aplaudirate jedni drugima i drogirate blogovskim iluzijama i glupostima!? A pa izvin'te - koliko me pripuste modovi, ja ću svakako nastojati da vas povremeno probudim iz ružičastih snova.

haha

25.04.2017 10:03

Mrcevci

22.04.2017 08:21

Lukac ga stiti od mafije I pitam SE da li je neko primjetio profil Lukaca I njegov pogled covjek je bolestan pa to see vidi u ocima.

NOVOMATIC DODIK I AUSTRISKA MAFIJA

22.04.2017 12:12

NOVOMATIC,VLADIMIR DELIC I DODIK SU U BANJALUCI NA OSNOVNOM SUDU A KOD SUDIJE MONIKE KOVACEVIC REGISTROVALI DVIJE FIRME ZA PRANJE NOVCA JEDNA SE ZOVE NOVO RS DOO A DRUGA RSA GAMING DOO! OVE DVIJE PRAONICE NOVCA UZIVAJU ZASTITU OD BILO KAKVIH KONTROLA JER JE DODIK PORED DVA MILIONA EURA MITA UZEO I 20% VLASNISTVO A PREKO NADE ILIC IZ BEOGRADA ZAPOSLENE U UNIBROS STEEL CIJI JE VLASNIK VLADIMIR DELIC! CUDI ME DA SLOBODAN VASKOVIC NE PISE O OVIM FIRMAMA!!!

molba

22.04.2017 14:13

Dali bih mogli da napisete imena tih mafijasa koji stoje iza te firme iz foce tog pavgorda .Jesu li to neki nasi lokalni fukcioneri ili crnogorski mafijas broj 1 kako se vec provlaci prica.Cim ima dima ima i vatre.Ako bajo sad izigra ovog onda nece mu se dobro desiti.Nek pita cika milu koje no.1.

BRANO MIĆUNOVIĆ iz Crne Gore.

re molba

22.04.2017 14:51

Mrki

22.04.2017 14:36

Mene samo zanima sta je sa nase tuzbe protiv Litvanaca i njihovih kompanjona.Koliko mi je poznato da je isla prica da su pokrali milijarde i da su pobegli.I sta je sada sa toga.Ovde se samo vrti da smo mi duzni njima ustvari sada tom crnom Gociju Pavlovicu.

Mrki

22.04.2017 14:40

I zasto Sipa ne reaguje.Zasto drzavne inspekcije ne ulaze u Pavgord.Da procesljaju finansijske izvestaje.Odakle njemu toliki novac Da kupuje Rudnik Miljevinu i pola Foce.Da kupuje Aluminu ustvari da bude vecinski Vlasnik.Kupio Nepokretnu Imovinu Drine trans Semberija prevoza I ko zna sta jos.Ljudi to su nezamislive cifre.Od Cega do pre 15 godina svercovao Cigare iz Crne Gore.A pre 20 prodavao mekinje i brasno po Foci.

Mrki

22.04.2017 14:43

I zasto Sipa ne reaguje.Zasto drzavne inspekcije ne ulaze u Pavgord.Da procesljaju finansijske izvestaje.Odakle njemu toliki novac Da kupuje Rudnik Miljevinu i pola Foce.Da kupuje Aluminu ustvari da bude vecinski Vlasnik.Kupio Nepokretnu Imovinu Drine trans Semberija prevoza I ko zna sta jos.Ljudi to su nezamislive cifre.Od Cega do pre 15 godina svercovao Cigare iz Crne Gore.A pre 20 prodavao mekinje i brasno po Foci.

Sipa ima toliko posla da ne zna gdje ce prije .

mislim

22.04.2017 21:13

Mrki

22.04.2017 14:45

Placa li ovaj Goci porez na zaradu.Dali je platio na tih 6.4 miliona eura.Ili ako uspije da uknjizi tih 176 miliona km.Dali ce platiti porez na zaradu.Oko 160 miliona zaradeje tu.

Ako je predsednik mafijosa,kakav tek narod.

Nn

22.04.2017 17:10

Politicari...???????

24.04.2017 14:11

ONI RADE STA HOCE NIJE IH BRIGA ZA GRADJANE ODE SVE U SUNOVRAT DOKLE VISE.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.