Bogdan Bogdanović: Kao kad sam igrao za Partizan!

Srpskog beka ambijent u Atini veoma inspirisao i podsetio na dane kada je nastupao za crno-bele. "Ne bih da govorim o sebi, ovo je veliki timski uspeh", istakao je.

Košarka 21.04.2017 | 18:20
Bogdan Bogdanović: Kao kad sam igrao za Partizan!
Bogdan Bogdanović igra najbolju košarku u karijeri!

Srpski bek maestralno je počeo Top 8 fazu Evrolige i u prve dve utakmice bio apsolutni lider Fenerbahčea na gostovanju Panatinaikosu. Njegovim sjajnim partijama, ekipa Željka Obradovića zadala je Atinjanima nerešiv zadatak i oduzela im prednost domaćeg terena.

Bogdan je i u četvrtak odigrao fenomenalno u hali OAKA i sa 25 poena (kao i osam skokova i šest asistencija) doveo Fener nadomak plasmana na Fajnal-for.

Posle utakmice, u razgovoru za zvanični sajt Evrolige, srpski bek je priznao da ga je ambijent vratio u dane koje je proveo u crno-belom dresu.

"Ova atmosfera me podseća na period kada sam igrao za Partizan. Bučna publika, neverovatno... Teško je igrati ovakve utakmice, ali još nije gotovo. Izgubili su dve utakmice, to može da se dogodi svima i miramo da ostanemo mirni", izjavio je Bogdanović.

Srpski košarkaš ne želi da prima čestitke pre plasmana na Fajnal-for.

"Bio je zaista težak meč, na jedan posed, Kej Si Rivers promašio je (24 sekunde pre kraja) važnu trojku za vođstvo, a ja sam u finišu dva puta izgubio loptu. To je košarka, to je utakmica, nekad pobedite, nekad izgubite".

Upitan za svoj napadački učinak, Bogdanović je ostao skroman i usmerio sve zasluge ka ekipi.

"Ne volim da govorim o sebi, igrali smo odlično kao tim i zaista sam ponosan na saigrače". 

Treći meč četvrtfinalne serije biće odigran u utorak, u Istanbulu.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar