Radonjić: Jović je na kontroli u Njemačkoj!

Crvena zvezda u petak od 19 časova gostuju ekipi Subotice u prvom kolu Superlige Srbije, a Stefan Jović neće biti spreman za start takmičenja.

Košarka 21.04.2017 | 08:45
Radonjić: Jović je na kontroli u Njemačkoj!
Na zajedničkoj konferenciji za medije trenera u Kući košarke, trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da Lazić neće igrati u prvoj utakmici, dok je Jović na kontroli u Nemačkoj.

"Stefan Jović ovog četvrtka kreće u Nemačku na kontrolu, Lazić neće igrati u petak, nekoliko igrača je pod temperaturom, tako da ću samog dana u kome se igra utakmica znati sa kime raspoložem", rekao je Radonjić.

Posle osvojene ABA lige koja je bila primarni cilj za ovu sezonu, čime je osim novog trofeja obezbeđen i novi nastup u Evroligi, crveno-beli su imali prostora za odmor, ali i za rad.

"Mi krećemo u novo poglavlje, a otvaramo ga 66. utakmicom u sezoni. Osvojili smo Kup, odbranili ABA tron i završili takmičenje u Evroligi. Imamo svoje želje, posle svega što smo prošli - biće teško, ne zato što ovo ne shvatamo ozbiljno, već zbog okolnosti u kojima se nalazimo. Želja mi je da tokom trajanja Superlige budemo što bolji, a na kraju, kada se bude odlučivalo, da budemo najbolji. Nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita", istakao je trener aktuelnog šampiona Srbije na promociji starta lige u kući košarke.

Posle utakmice u Subotici, crveno-bele u utorak očekuje duel sa Partizanom od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar