Oglasio se Ajzea: Najteža sedmica mog života!

Ajzea Tomas, plejmejker Boston Seltiksa, oglasio se prvi put od porodične tragedije i pogibije rođene sestre.

Košarka 20.04.2017 | 21:45
Oglasio se Ajzea: Najteža sedmica mog života!
Čajna Tomas, mlađa sestra jednog od najboljih plejeva lige, poginula je prošle subote kada se kolima zakucala u bankinu, a Ajzea je, uprkos tome, smogao snage i odigrao uvodna dva meča protiv Čikago Bulsa, u prvoj rundi plej-ofa Istoka.

Čikago vodi sa 2-0 u pobedama, a, pre nego što se serija prebaci u Čikago, Tomas će odleteti za Vašington kako bi bio sa porodicom i prisustvovao sahrani.

"Nisam mogao ni da zamislim dan u kojem neće biti moje sestrice Čajne neće biti. Ona i moja porodica predstavljaju sve za mene, pa je nemoguće opisati bol koji osećam sada. Ovo je, bez ikakve sumnje, bila najteža nedelja u mom životu. Istovremeno, oduševljen sam podrškom i preplavljen ljubavlju koju sam dobio – ne mogu dovoljno da se zahvalim prijateljima, porodici, navijačima, gradu Bostonu, kompletnoj organizaciji Seltiksa i NBA zajednici. Zaista cenim svu podršku koju ste mi pružili u proteklih nekoliko dana i hvala vam što ste poštovali moju privatnost, dok ja nastavljam da žalim i da se oporavljam uz pomoć svojih voljenih", napisao je Tomas.

Ajzea je u prvom meču ubacio 33 poena, uz po šest skokova i asistencija, za 38 minuta na parketu, dok je potom imao 20 poena, četiri skoka i dve asistencije, za 41 minut u drugom susretu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar